Naisten kahdeksan sarjan ensimmäinen blokki saatiin viimein pelattua päätökseen ECC:ssa Haniassa. Erän piti alkaa jo klo 14.00, mutta pistelaskimien tekniset ongelmat miesten aamuerässä viivästyttivät aloitusta tunnilla. Teknisten ongelmien oletettiin saatu kuntoon naisten erään, mutta toisin oli. Pistelaskimet sakkasivat heti alkusarjoissa ja pitkiä taukoja sarjojen väliin syntyi. Jouduttiin myös käsikirjanpitoon ja erä kesti lopulta viisi tuntia.

Eliisa Hiltusen peli oli hakusessa ensimmäiset neljä sarjaa. Viidenteen ja kuudenteen sarjaan löytyi parempi peli-idea ja sarjan tulokset nousivat yli kahdensadan. Toivo parempaan tulokseen noususta hiipui kuitenkin ongelmien palatessa kahteen viimeiseen sarjaan.

Uutisen kirjoitushetkellä tulokset puuttuvat vielä järjestäjien sivuilta. Eliisa Hiltusen epävirallinen lopputulos oli 1476.

Eliisa oli luonnollisesti erittäin pettynyt pelin jälkeen.

– Harmittaa tosi paljon. En osaa oikein sanoa muuta. Hyvääkin löytyi ajoittain. Treeniheitoissa näytti alempaa ihan hyvältä, mutta kun kisa alkoi, niin se oli toista. Tein ehkä liian hätiköidyn päätöksen ja siirryin ylöspäin. Jos olisi ollut vähän enemmän pintaa olisin saanut varmaan paremman reaktion ja lukemaan öljyn päältä paremmin. Lopussa oli huonoa heittämistä, kun olin jo turhautunut tekemiseeni. Ei tässä auta harjoitella kuin sitä kuuluisaa nollaamista ennen huomista ja keilata paremmin. Jotenkin tuntui tänään etten saanut mistään palkintoa.

Kilpailut jatkuvat huomenna torstaina klo 10.00 pelattavalla miesten B-erällä. Eliisa Hiltunen palaa radoille naisten toiseen kahdeksan sarjan blokkiin klo 13.30. Juho Rissasen toinen blokki pelataan perjantaina klo 13.30.

Kisajärjestäjän sivuille

ECC:n aikataulu

Rataolosuhde

Tuloksiin

 

Sami Järvilä