Saksan Münchenissä on käynnissä Euroopan kiertueen tämän vuoden kolmas kilpailu Brunswick Euro Challenge. Karsintaa on keilattu nyt kuuden erän verran ja eilen Jesse Kallio keilasi itsensä karsinnan kakkoseksi tuloksella 1460. Kärkipaikkaa pitää Saksan Jamie McDermott tuloksella 1470. Suomalaisista Teemu Putkisto ja Kaaron Salomaa ovat myös saapuneet paikalle ja keilanneet yhden erän.

Loppukilpailuun etenee kaiken kaikkiaan 64 keilaajaa, joista 50 suoraan karsinnasta, 10 pelaajaa early bird -eristä ja neljä desperadosta. Karsintaa keilataan lauantai-iltaan asti ja loppukilpailu käydään tuttuun tapaan sunnuntaina.

Kilpailuun osallistuu kahdeksan suomalaista, joista loput matkustavat Saksaan myöhemmin tällä viikolla. Kallion, Putkiston ja Salomaan lisäksi pelaamaan ovat lähdössä Tomas Käyhkö, Niko Oksanen, Essi Pakarinen, Santtu Tahvanainen ja Eliisa Hiltunen.

Kilpailun tulokset

Online scoring

Livestream

 

EBT Masters 2022 keilataan tänään

 

Koronan takia vuosien 2020 ja 2021 kiertueiden pisteet yhdistettiin yhdeksi kiertueeksi ja tänään Münchenissä keilataan niiden perusteella EBT Masters 2022. Kilpailu keilataan samalla pelitavalla kuin Tanskassa toukokuun lopussa keilattu vuoden 2020 Masters. Naiset ja miehet pelaavat kahdeksan sarjaa, josta neljä parasta jatkaa samoihin pisteisiin neljä sarjaa ja 12 sarjan jälkeen on voittaja selvillä.

Peruutusten vuoksi naisten Mastersiin osallistuu tänä vuonna vain seitsemän keilaajaa, jotka ovat Birgit Noreiks, Bernice Lim, Anna Andersson, Mika Guldbaek, Cajsa Wegner, Jazreel Tan ja Ida Andersson. Miesten puolella osallistujia saatiin kahdeksan ja he ovat William Svensson, Christopher Sloan, Arnar David Jonsson, Markus Jansson, Carsten Hansen, Teemu Putkisto, Mathias Ankerdal ja Jesse Kallio.

Kilpailu käynnistyy klo 10 Suomen aikaa ja sitä voi seurata ainakin yllä olevan online scoring -linkin kautta.

 

Eliisa Hiltunen

Kuva: Brunswick Euro Challenge