Huippukeilailun osalta lauantaina 22.8. saadaan pitkän tauon jälkeen Talissa todella kovatasoinen kilpailu, kun suomalaiset huippukeilaajat kokoontuvat Finnish Mastersin lopputurnaukseen. SKL lähettää Talin keilahallista myös livelähetyksen YouTube-kanavallamme.

Lopputurnaus keilataan nyt toista kertaa, ja siihen selviytyneet keilaajat ovat keränneet Finnish Masters -pisteitä osakilpailuista. Lopputurnaukseen on kutsuttu pelaajat, jotka ovat keränneet eniten pisteitä 18 viimeisen kuukauden ajalta.

Lauantaina Talissa kilpailee 68 kotimaista huippukeilaajaa. Lopputurnauksessa Finnish Masters -pisteillä ei ole merkitystä, vaan kaikki kilpailijat lähtevät keilaamaan lopputurnausta samalta viivalta.

Katso tästä kaikki lopputurnaukseen tiensä selvittäneet keilaajat

Lauantaina klo 10.00 alkavassa lopputurnauksessa kaikki keilaavat aluksi kahdeksan sarjaa, minkä jälkeen 32 parasta jatkavat neljä sarjaa.

Tämän jälkeen 16 parasta keilaavat cup-muotoisella pelitavalla pelaaja pelaajaa vastaan kolme sarjaa tulosta, ja voittaja jatkaa aina seuraavalle kierrokselle, kunnes jäljelle jää neljä parasta. Välierät ja loppuottelut ovat yhden sarjan mittaisia otteluita.

Suomen Keilailuliitto lähettää lopputurnauksen suorana YouTube-kanavallaan klo 10.00 alkaen. Selostajina toimivat Pertti Tapola ja Timo Palermaa. Livelähetyksessä keskustellaan myös siitä, mitä muutoksia poikkeusajat tuovat kilpakeilailuun kuluvalle kaudelle.

Lisäksi SKL tiedottaa verkkosivuillaan Finnish Mastersin lopputurnauksen tapahtumista.

Finnish masters lopputurnauksen rataolosuhde

Aikataulu/info

Osallistujat

SKL:n YouTube-kanava