50. Firmakeilailun EM-kilpailut saatiin vihdoin keilattua Berliinissä. Kolmen vuoden tauon jälkeen oli mahtavaa nähdä tuttuja kasvoja ja tavata uusia. Paikallaolijat lähettivät poissaolleille kovasti terveisiä.

Ilman mitalia ei jääty tällä(kään) kertaa. Toista kertaa ohjelmassa mukana olleissa miesten parikilpailuissa Renovatio (Ari Hilokoski ja Karo Hilokoski) saavutti pronssia. Ennen finaalin viimeistä sarjaa he olivat tiukasti hopeassa kiinni, mutta ranskalainen pari veti viimeiseen kahteen sarjaan 504 pistettä ja meni seitsemällä pisteellä ohi. Mitali on silti hieno saavutus.

Joukkuekilpailussa finaaliin pääsi kaksi joukkuetta, Andritz (Ari Hannimäki, Heli Kotakari, Tuomas Lappalainen ja Tommi Markkanen) ja Valoremontti (Petri Rapeli, Oskari Marttila, Mika Luoto ja Mika Vähäkangas). Andritz paransi sijoitustaan pikku hiljaa ja oli lopulta kahdeksas. Valoremontti taiteili kolmen parhaan joukossa, mutta semifinaali tiputti heidät viidenneksi. Finaalissa saivat parannettua sijoitusta ollen neljäs, 150 pistettä pronssista.

BEC päätti kokouksessaan vahvistaa miesten parikilpailun viralliseksi pelimuodoksi ja jatkaa naisten mahdollisuutta pelata kahden eri firman edustajana parina.

35 vuotta BEC:n presidenttinä ollut Anita Tronnier jäi pois ja hänen tilalleen valittiin sihteerinä pitkään toiminut Jeff Davis. Varapresidentiksi valittiin Tiina Viljakka ja sihteeriksi Tanskan Susanne Landgreen.

Vuoden 2023 EM-kilpailut pelataan Wienissä. Karsinta keilataan SM-kilpailujen yhteydessä Tuusulassa tuttuun tapaan tammi-helmikuussa. Jos ei tule yllätyksiä.