FYR-kiertue kaudelta 2021 – 2022 saadaan päätökseen huomenna Lahden keilahallissa klo 11.00 alkaen. Kiertueen voitosta kilpaillaan Pro- ja Rookie-sarjassa. Prossa keilaajia on mukana 20 ja Rookiessa 12.

Tästä linkistä voitte katsoa finalistit:

https://www.keilailu.fi/wp-content/uploads/2022/04/FYR_yhtpisteet_2122-2.pdf

Finaalissa sarjat keilaavat yhtäaikaa 6 sarjaa amerikkalaisittain ja siitä jatkaa kummassakin sarjassa 6 parasta round robin-vaiheeseen. Lopputuloksiin lasketaan koko päivän pelatut pisteet ja ansaitut bonukset.

Finaalin päätteeksi palkitaan myös U13- ja U16-tyttöjen sekä poikien kolme parasta kauden ajalta. Edellä olevasta linkistä löytyy heidänkin nimet, jos et pääse paikalle, niin toivottavasti joku toinen pystyisi palkintosi noutamaan.

Kaikki viime vuoden kiertopalkinnot on toimitettava aamulla Lahteen eli ne jatkavat uudistetussa FYR-kilpailussa matkaansa. Viime vuonna kiertopalkinnot ovat saaneet Niko Rasi, Oskari Salmivesi, Marjaana Hytönen, Pinja Laukkanen, Jussi Laine ja Roosa Kivioja.

Kauden 2022 – 2023 FYR-osakilpailut ovat seuraavasti: osakilpailu 1 Talissa, osakilpailu 2 Porissa, osakilpailu 3 Riihimäellä, osakilpailu 4 Joensuussa ja osakilpailu 5 Seinäjoella. Pääsemme mukavasti kiertämään Suomea niin etelässä, idässä kuin Pohjanmaallakin.

Mukavaa keilailupäivää ja finaalista ehdimme mukavasti Taliin kannustamaan Tomasta ja Nikoa mahdollisimman hyviin suorituksiin!

Teija Laukkanen