FYR – Kuopiossa 27. – 28.11.2021 – Savon sydämessä keilataan

Raision osakilpailussa meillä oli osallistujia 79 eli todella reilu kasvumäärä edelliseen kauteen verrattuna. Katsomosta kuului palautteena lauantain ensimmäisen erän osalta, että tällaista jännitystä ei ole äskettäin ollut havaittavissa. Tunnelma koettiin positiivisena ja juniorikeilaajien onnistumiset saivat hymyn kasvoille – sitä oli ilo katsella.

Kuopion osakilpailu on uudessa Keilakukko-hallissa torin yhteydessä kaupungin ytimessä. Kuopion osalta ilmoittautuminen on käynnissä ja tällä hetkellä ilmoittautuneita on yhteensä 66. Ilmoittautuminen on avoinna kaikille Kilpailuvaraukset.

Innostetaan yhteiseen tapahtumaamme kaikki aloittelevat ja kokeneemmat juniorit ja nuoret mukaan. Lisäksi paikalla on keilailuliiton puolesta aloittelijoille ohjausta kilpailussa sekä valmennusta. Valmennuksesta vastaa maajoukkuevalmentaja Heli Turja, hänelle tai hallille suoraan voi ilmoittautua. Valmennuksen kustantaa keilailuliitto.

Raision tulokset on täydennetty nuorempien ikäluokkien osalta. 1.1.2005 jälkeen syntyneissä pojissa johdossa on Luukas Väänänen ja tytöissä Tiiamari Laukkanen. 1.1.2008 jälkeen syntyneissä pojissa johdossa on Saku Huomo ja tytöissä Sofia Laine. Näiden sarjojen osalta seurataan menestystä koko kauden osalta puhtaan tuloksen perusteella. Lisäksi nuorimpien eli 1.1.2008 jälkeen syntyneistä palkitaan parhaimmat erikseen aina seuraavassa osakilpailussa.

FYR-osakilpailut ovat PRO-sarjan osalta Finnish Masters A2-tason osakilpailuja. Raision osalta kertyvät pisteet on taulukoitu FYR-osakilpailun tulosten loppuun.

FYR jakaantuu Rookie- ja Pro-sarjaan. Rookie-sarja on tasoituksellinen kilpailu alle 175 keskiarvon kilpailijoille. Pro-sarjaan osallistuvat korkeammalla keskiarvolla olevat sekä maajoukkueisiin kuuluvat juniorit ja nuoret. Sarjojen finaaleihin pääsee 16 Pro-sarjassa ja 8 Rookie-sarjassa.

Tulethan Sinäkin mukaan – tehdään kiertueesta yhdessä mukava kokemus.

Lisätietoja koulutusvaliokunta@keilailu.fi ja valmennukseen ilmoittautuminen viikkoa ennen tapahtumaa heli.turja@kuortane.com

Nuoriso- ja koulutusvaliokunnan puolesta Teija Laukkanen