Senioreiden MM-kilpailujen ensimmäisessä singlen pelierässä Kimmo Lehtonen ja Petri Mannonen olivat ainoat suomaliset radoilla. Mannosen viiden sarjan tulos 1093 riittää ensimmäisen erän jälkeen sijalle kahdeksan ja Lehtosen 1052 sijalle 12.
Erän kovimman tuloksen 1169 tykitti USA:n Parker Bohn III.

Kimmo Lehtoselle senioreiden MM-kisat ovat toiset. Kimmo oli hieman pettynyt omaan esiintymiseensä.

– Sitä samaa peliä kuin täällä on ollut. Ei isoa sarjaa, muutama rankaisu. Kaatoja ei välillä tule. Sama palloarsenaali on käytössä kuin miesten kisassa. Huomenna sitten parikisaa. Ihan mukava fiiis on kuitenkin pelata. Nyt nollaillaan ja heitetään huomenna uusi kisa.

 Petri Mannoselle MM-kisat ovat hänen ensimmäiset senioreissa. Kimmon lailla Manekaan ei juuri ilosta hypellyt pelinsä jälkeen.

– Eipä isompia vaikeuksia ollut taskuun osua missään vaiheessa. Täytyy keksiä vaan ratkaisuja, miten saisi enemmän kaatoja. Olosuhde tuntui helpolta. Siihen nähden paljon enemmän tulosta pitää jatkossa tehdä. Hieman pettynyt olen nyt tulokseen. Hyvillä mielin kuitenkin lähden huomiseen parikisaan. Kaikki toimii täällä hallilla keilatessa ja kiva pelata. Täytyy vähän latailla nyt.

Klo 12.00 alkavassa erässä keilaavat senioreista Ari Halme ja Ari Valaranta radalta 28 sekä Tuula Tamminen ja Reija Lundén aloittaen radalta 16. Veteraaneista Terttu Kohtanen ja Aila Koivisto radalta 6 sekä Hillevi Huhta ja Riitta Björkengren radalta 9.

 

Kilpailun järjestäjän sivuile

Livelähetys

Kokonaistulokset

 

Sami Järvilä