Lisenssit

Toistaiseksi voimassa oleva lisenssi

Liittyessään seuraan, jäsenmaksu sisältää Suomen Keilailuliiton lisenssimaksun. Seurojen jäsenmaksut vaihtelevat, mutta SKL:n osuus hinnasta on aikuisilla 50 euroa ja junioreilla 25 euroa. Lisenssillä saa tapaturmavakuutuksen, Keilaaja-lehden kotiin neljä kertaa vuodessa ja viikoittaisen keskiarvoseurannan.

Kaikkien lisenssien hinnat löydät täältä.

Ensilisenssi Uuden keilaajan etukortilla

Uusille keilaajille SKL on räätälöinyt ensilisenssin, joka mahdollistaa kahden ensimmäisen kauden edullisen jäsenmaksun. Ensilisenssi on osa Uuden keilaajan etukorttia joka maksaa 20 euroa per kausi (+mahdollinen seuramaksu).

Ensilisenssin, joka sisältää Uuden keilaajan etukortin, voi hankkia niistä keilahalleista jotka ovat mukana tarjoamassa Uuden keilaajan etukortin etuja. Voit myös hankkia Uuden keilaajan etukortin pakallisliitostasi.

Uuden keilaajan etukortti hallit löydät täältä ja paikallisliittojen yhteystiedot löytyvät tästä linkistä.

Ensilisenssillä uusi jäsen voi keilata maksimissaan kaksi kautta. Tämän jälkeen keilaaja siirtyy seurojen normaalin jäsenmaksun piiriin.

Uuden keilaajan etukortin edut

Tällä etukortilla uusi harrastaja saa saman tien:

– 3 euroa alennusta kymmenestä seuraavasta keilailukerrasta (kisa tai harjoitus) erikseen kaikissa niissä keilahalleissa, jotka etukorttia tarjoavat. Eli, jos 50 keilahallia tarjoaa etukorttia, edun maksimiarvo uudelle keilaajalle olisi jopa 50x10x3= 1500 euroa.
– SKL:n jäsenyyden ensilisenssillä
– Osallistumisoikeuden keilakilpailuihin
– SKL:n uuden sähköisen harrastustietopaketin
– Keilaajalehden tilauksen
– 3 euron etu on voimassa yhtä kauan kuin muutkin lisenssit. Eli, jos kortti ostetaan syyskaudella, se on voimassa kuluvan kauden. Jos kortti ostetaan keväällä, se on voimassa myös seuraavan kauden eli max 1.5 vuotta. Toisen kauden lisenssiläisellä ei siis etua enää ole.

ParakeilaiIulisenssi

Oikeus parakeilailulisenssiin on vain liikuntavammaisilla, näkövammaisilla,  kehitysvammaisilla sekä elinsiirron saaneilla. (Tarvittaessa todistettava lääkärin todistuksella). Lisenssillä ei ole määräaikaa kuten ensilisenssillä ja lisenssi maksaa 20 euroa per kausi. Tällä lisenssillä saa osallistua vain erikseen nimettyihin kilpailuihin (para keilacuppiin, Para SM- kilpailuihin sekä näkövammaisten maajoukkuetoimintaan). Lisenssillä saa myös tapaturmavakuutuksen, Keilaaja-lehden kotiin neljä kertaa vuodessa sekä viikottaisen keskiarvoseurannan.