Kauden ainoa Ranking -osakilpailu Imatran Pultti pelataan loppuun tulevana viikonloppuna Imatran kylpylän keilahallissa.

Kilpailua pelattiin tammikuun alkupuolelta maaliskuuhun, mutta Etelä-Suomen aluehallintovirasto keskeytti kilpailun koronarajoitusten puitteissa kuusi erää ennen karsinnan loppua.

Kesken jäänyt karsinta pelataan 7.-8.5. ja 16 parhaan loppukilpailu sunnuntaina 9.5.

Imatralle suuntaa Suomen keilailun parhaimmisto, kun pelaamassa on miesten maajoukkueryhmä kokonaisuudessaan ja naisten maajoukkueen kuumimmat nimet sekä kosolti muita tämän päivän huippukeilaajia.

Imatralle on tulossa pelaamaan myös Osku Palermaa, joka on matkustanut jo aiemmin Ruotsista Suomeen ja toimii olympiakomitean koronasäännösten mukaan.

Alkukilpailun kärkikaksikko on tällä hetkellä Mika Oksanen ja Jouni Helminen. He ovat ainoat pelaajat, jotka ovat rikkoneet kilpailussa viiteen sarjaan 1200 pisteen rajan.

Imatran Pultti on Finnish Mastersin A2 -kategorian osakilpailu.

Karsintaeriin on vielä muutamia paikkoja jäljellä. Jos mielesi tekee kilpailemaan, niin paikan voit varata nettivarausjärjestelmästä, jonka linkki löytyy uutisen lopusta. Jonotuspaikkoja täysiin eriin voi tiedustella hallilta puhelinnumerosta 020 710 0556.

SKL:n livelähetystä kilpailusta ei tule, mutta tiedotamme loppukilpailusta sivuillamme.

Kilpailuilmoitus

Tulokset

Kilpailuvaraukset

 

Olli Pakonen