Mika Oksanen jyrää seniorien EM-kilpailujen mastersissa kuin raivo härkä. Kolme ottelua, kolme voittoa ja kaikki suoraan sarjoin 2-0. Nyt Mikan jyrän alle joutui kakkossijoitettu ranskalainen Frederic Cosquer. Oksanen voitti ensimmäisen sarjan mahtavalla pelillään 243-202. Vaikka tahti toiseen sarjaan hiljenikin, ei voittajasta ollut epäilystäkään, 204-178. Lukemin 2-0 Mika rynni välieriin ja siten jo mitaleille.

Tuula Tamminen ja Ranskan Isaelle Sacco järjestivät yleisölle nähtävää Wienin Plus-hallissa. Sacco vei ensimmäisen sarjan selkeästi hyvällä tuloksella 237-209. Toiseen hän jatkoi kovaa peliään ja rullasi 223, mutta sillä ei ollut mitään sanan sijaa sarjassa, johon hyvinkääläinen Tamminen takoi kaatoja toisensa perään, päätyen tulokseen 255. Kolmannessa sarjassa tahti ymmärrettävästi laantui, vaan ei suomalaisjuhla. Tuula teki 207, johon ranskalainen ei pystynyt vastaamaan ja sai vain 181. Sarjoin 2-1 Tamminen meni välieriin ja mitaleille, ties kuinka monennen kerran urallaan.

Kai Virtasen vastustaja, skotti Andy Gillespie, oli ensimmäisessä sarjassa vain varjo edellisen ottelun hurjimuksesta. Kaitsun ei tarvinnut parhaaseensa venyä, vaan sarjavoitto tuli helposti 179-145. Toisessa Gillespie osoitti toipumisen merkkejä, vaikka ei saanutkaan 200 enempää. Sekin riitti Virtasen kukistamiseen, kun tämä jäi lukemiin 186. Kolmannessa tulostaso nousi edelleen ja kisa oli jännä. Virtanen lähti kymppiruutuun kolmen pisteen takamatkalta ja hänellä oli kaatojono alla. Vähän paksu heitto jätti neloskeilan pystyyn ja sitä myötä ovi jäi skotille auki. Kokenut Gillespie painoi omalla vuorollaan kolme kaatoa ja vei ratkaisevan sarjan 237-224. Kaitsun kohtaloksi tuli pudota jatkosta.