Talissa keilataan lauantaina kauden toinen Ranking –osakilpailu. Pelit alkavat kello 10:00. SKL:n youtube –kanavalta voitte seurata kilpailua klo 17:00 saakka ja ratkaisupelejä tästä eteenpäin Elisa Viihde Sport 2:lta.

Toisen Ranking –osakilpailun ensimmäinen osio on kahdeksan sarjaa, josta jatkoon selviää 20 parasta tulosta sekä näiden lisäksi kolme parasta yleisen sarjan miestä, kolme yleisen sarjan naista, kolme senioria ja kolme junioria lucky looser paikoilta.

Toisessa osiossa karsinnan sijoille 17-20 sekä lucky looserit pelaavat cup –muotoisella pelitavalla 17 vs 32 jne. kaksi sarjaa tulosta ja voittajat jatkavat kolmannelle kierroksella.

Kolmannella kierroksella mukaan tulevat karsinnan sijoilla 9-16 olevat pelaajat, jotka pelaavat edelleen cup –muotoisella pelitavalla kaksi sarjaa edellisen kierroksen voittajia vastaan. Voittajat jatkavat jälleen seuraavalla kierrokselle, kun mukaan tulevat neljännellä kierroksella ensimmäisen osion kahdeksan parasta keilaajaa.

Pelejä jatketaan cup –muotoisena kunnes voittaja on selvillä.

Säännöt voitte katsoa kokonaisuudessaan alla olevasta linkistä.

SKL lähettää pelit youtube –kanavallaan siihen saakka kunnes klo 17:00 mukana on kahdeksan parasta ja lähetys siirtyy Elisa Viihde Sport 2:lle.

Sekä youtube että Elisa Viihteellä selostuksesta vastaavat tuttuun tapaan Pertti Tapola ja Timo Palermaa.

Toiseen Ranking –osakilpailuun on vielä vapaita paikkoja ja jos haluat pelaamaan, niin perjantaihin klo 18:00 saakka ilmoittautua voi netti-ilmoittautumiskaavakkeen kautta. Tämän jälkeen ilmoittautua voi soittamalla Talin keilahallille puhelimitse 044-700 4301. Kummassakin tapauksessa maksu suoritetaan lauantaiaamuna Talin keilahallin kassalle.

Rankingin ennakkosuosikkeihin lukeutuvat ensimmäisen osakilpailun voittanut Sanna Pasanen, pitkänlinjan maajoukkuemies ja MM-hopeamitalisti muutaman vuoden takaa, Petteri Salonen, tämän päivän maajoukkueen kantavat voimat Niko Oksanen ja Tomas Käyhkö. Unohtaa ei voi myöskään Joonas Jähiä eikä Jari Ratiaa. Paljon on kovia nimiä jälleen Talin radoilla lauantaina, joten tervetuloa seuraamaan paikan päälle tai netin välityksellä kilpailua.

Rataolosuhde toisessa osakilpailussa on 43 jalkaa. Olosuhteen voitte katsoa alla olevasta linkistä.

 

Ilmoittautuminen

Rataolosuhde

Säännöt

 

Olli Pakonen