Tuula Tamminen, Mila Nevalainen ja Juuso Rikkola ovat saavuttaneet hopeiseen pelaajaneulaan tarvittavat 40 pelaajapistettä.

Keilailuvuosi 2020 oli hyvin poikkeuksellinen koronaviruspandemian vuoksi, kun arvokilpailuista pystyttiin pelaamaan ainoastaan senioreiden EM-kilpailut tammi-helmikuussa. Kyseisissä kilpailuissa Masters-kultaa voittanut Tuula Tamminen saavutti kilpailuissa hopeiseen pelaajaneulaa tarvittavat 40 pelaajapistettä. Tamminen on kerännyt pisteitä vuodesta 2013 senioreiden MM-, EM- ja SM-kilpailuista. Tamminen saa hopeisen pelaajaneulan numerolla 281.

Mila Nevalainen kerrytti pistetiliään syksyllä voittamalla junioreiden SM-kultaa sekä naisten SM-hopeaa. Nevalainen on kerännyt pisteet nopealla tahdilla, sillä ensimmäiset pelaajapisteensä hän sai vuoden 2018 junioreiden EM-kilpailuista. Hän on saanut pelaajapisteensä junioreiden SM-kilpailuista sekä kansainvälisistä arvokilpailuista syksyn naisten SM-hopean lisäksi. Nevalainen saa hopeisen pelaajaneulan numerolla 282.

Juuso Rikkola keilasi SM-joukkuekultaa syksyllä Lahdessa TPS:n riveissä, minkä ansiosta hän rikkoi 40 pelaajapisteen rajan. Rikkola sai ensimmäiset pisteet 2012 junioreiden EM-kilpailuista ja on sen jälkeen esiintynyt junioreiden, nuorten ja miesten maajoukkueessa, minkä lisäksi pisteitä on tullut SM-liigasta ja SM-kilpailuista. Juuso hopeisen pelaajaneulan numerolla 283.

Pelaajaneulat jaetaan, kun kautta päästään taas jatkamaan koronatauon jälkeen.

Olli Pakonen