EBT-kilpailu Dimitris Karetsos Tournamentin on voittanut Kyproksen Adreas Ktoris. Ktoris voitti loppuottelussa Australian Callum Borckin 216-177. Kolmanneksi keilasi Kreikan Dimitrios Lykiardopoulos ja neljänneksi saman maan Ioannis Stathatos.

Kärjen osalta tulostaso oli kilpailussa korkea, mutta yleisesti taso jäi matalammaksi, mitä aiempina vuosia on nähty. Karsinnan voitti lopulta toiseksi sijoittunut, myös PBA:ssa keilannut Callum Borck, joka on Lucky Larsen Mastersin jälkeen kiertänyt Norjan ja Kreikan EBT-osakilpailut. Hänen karsintatuloksensa oli 1548. Hänen lisäkseen yli 1400-pisteen heitti neljä keilaajaa.

Karsinnasta suoraan loppukilpailuun vaadittiin tulos 1290 ja erillisistä erälistauksista pääsi jatkoon 1217-1288 pisteen tuloksilla. Desperadosta viimeinen finaaliin päässyt (neljäs) keilasi sarjan 226. Kaksi ensimmäistä vaihetta loppukilpailusta olivat kolmen sarjan osioita. Ensimmäisessä vaiheessa viimeisen jatkajan tulos oli 642 ja toisessa 644.

Kolmas ja neljäs vaihe olivat kahden sarjan otteluita. Karsinnan voittaja Borck tuli mukaan matsipeleihin ja keilasi vakuuttavat pelit molempiin matseihinsa 491 ja 495. Niillä hän ansaitsi ykkössijoituksen pudotuspeleihin. Kilpailun voittanut Adreas Ktoris oli myös kovassa iskussa matseissa ja keilasi toisen matsin toiseen sarjaan 300 pistettä ja kahteen sarjaan 544. Ktoris eteni loppuotteluun voittamalla Lykiardopouloksen 232-224 toisessa pudotuspeliottelussa.

Seuraava Euroopan kiertueen kilpailu, Ranskan Wittelsheimissa pelattava Brunswick Open, käynnistyy huomenna. Siellä ovat mukana Niko Oksanen ja Essi Pakarinen.