Seniorien mestaruussarjan Talissa keilattu toinen kierros oli tasainen. Varkautelainen Mainarit jatkaa sen jälkeen sarjan kärjessä, vaikka Talissa voittoja tuli vain kolme, kaksi päälle 900 sarjoilla ja kolmaskin vain kolmea pistettä vaille. Kierroksen tehokkain joukkue oli GB, joka voitti seitsemästä ottelustaan viisi. Viimeisessä matsissa kaatui siihen asti kierrosta johtanut Patteri 855-746. Helsinkiläisjoukkueet tuntuivat osanneen Talin radat, sillä GB:n ja Patterin lisäksi myös Jyrä yltyi viiteen voittoon. Neljäs helsinkiläisjoukkue, nimekäs Tornados, ei löytänyt oikeaa virettä toisellakaan kierroksella ja on vain neljän otteluvoittonsa, Talissa niistä tuli kolme, myötä vajonnut jo kauas kärkikahinoista. Lauantain ykkönen oli siis GB, joka voitti viisi peliään keskiarvolla 834,3. Jyrä voitti myös viisi matsia ja jäi GB:stä 85 pistettä. Mainarit oli päivän kolmas, 141 GB:n takana.

Tulostaso Talissa oli totutun korkea, viisi seitsemästä joukkueesta keilasi päälle parivahtia ja kaksi seuraavaakin hiukkasta vaille. Parhaan keskiarvon teki Mainarit, joka pelasi seitsemän matsiaan 848,3 tahtia. Mainareiden ongelma oli kuitenkin ottelujen voittaminen. Ensin tuli 15 pisteen tappio Patterille, sitten kolmen pisteen häviö XO:lle. Kolmaskin sarja oli tappiollinen, mutta ei niukasti. Tornados rökitti Mainareita yli sadalla pisteellä 871-766. Kaivosmiesten ensimmäinen voitto tuli vasta neljännessä sarjassa, kun GB sai selkään oikein isän kädestä 942-823. Sitten taas niukka tappio, nyt hyvässä matsissa Jyrälle 856-873. Loppua kohti tehokkuus parani, ensin 199 pisteen voitto Juvel-Teamista 923-724 ja lopuksi vihdoin tiukka ottelu kääntyi Mainareiden hyväksi, kun TKK kaatui sarjoin 797-786.

Mainareiden Juha Immonen kommentoi joukkueensa peliä:

• Joskus on vain näitä päiviä, kun vastustaja heittää itseäsi vastaan päivän parasta peliään. Eiköhän se pitkässä juoksussa tasoitu. Oma pelaaminen oli ihan OK, pysyin kartalla koko ajan.

Päivän epätasaisin joukkue oli ehdottomasti Juvel-Team, joka aloitti päivän kauden parhaalla sarjalla, siis kaikki joukkueet huomioiden, 966. XO pelasi 890, mutta jäi ilman bonuksia. Heti perään Juvel-Team pelasi yli 300 pistettä vähemmän, 643. Tuo oli koko kierroksen huonoin tulos. Muutenkaan hämeenlinnalaisilla ei oikein kulkenut, se jäi päivän viimeiseksi ja pitää koko kauden sarjataulukossa viimeistä sijaa lähes 2000 pistettä kärkeä jäljessä.

GB nousi sarjavoittonsa myötä aivan Mainareiden kantaan, eroa on vain 11 pistettä. GB:llä on kymmenen voittoa, Mainareilla kahdeksan 14 pelatusta sarjasta. Hallitseva mestari TKK on kolmantena, eroa kärkeen on vain 185 pistettä. Tämä kolmikko on hieman irti muista, mutta eivät Jyrä ja Patteri ole kuin viitisen sataa pistettä jäljessä kolmatta sijaa. XO:n ero kärkeen on tuhat pistettä ja Tornados ja Juvel-Team ovat jo näin alkukaudesta pudonneet kyydistä.

Lauantain parhaan sarjan teki siis Juvel-Team, 966. Tuon lisäksi päälle 900 teki vain Mainarit, kahdesti, 942 ja 923.

Henkilökohtaisesti paras keilaaja oli Mainareiden Juha Immonen, joka jo edellä kertoi, että hänellä ei ollut ongelmia missään vaiheessa. Juha keilasi seitsemän sarjaa lukemiin 1567 (keskiarvo 223,9). Jyrän Marko Meriluoto jäi vain seitsemän pistettä ja kolmanneksi keilasi Talin isäntä, GB:n Kai Virtanen, 1543 (220,4). Päivän parhaan sarjan keilasi Juvel-Teamin Heikki Haapanen, joka parhaallaan tälläsi kymmenen kaatoa alusta ja sai lopulta 288. Hänen muu pelinsä oli melko vaatimatonta. Päälle 270 tekivät myös Ari Hilokoski, 276 ja Immonen, 275.

Kahden kierroksen jälkeen henkilökohtaista kokonaistilannetta johtaa Immonen, 223,4, perässään TKK:n Petri Mannonen, 218,0 ja Meriluoto, 217,4. Nämä kolme ovat keilanneet kaikki kauden 14 sarjaa.

Seniorien mestaruussarjan seuraava kierros keilataan Hämeenlinnassa 27.11.2021.