Miesten SM-liigaa vahvasti hallitseva GB ei luovu kärkipaikastaan, mutta luovutti päivän joukkueen tittelin tällä kertaa Joensuuhun ja Turkuun.

Lahden kierroksen ensimmäisen päivän jälkeen johtoasemaansa miesten SM-liigassa vahvistanut GB päätyi toistamaan lauantain askelmerkkejään. Helsinki otti päivän ainoan tappionsa viimeisessä ottelussa.

Joensuun Joe’s Gold taas paransi otteitaan moninkertaisesti verrattuna eiliseen, tai vaikka ensimmäiseen kierrokseen kokonaisuudessaan. Vielä eilisen jälkeen joensuulaiset majailivat sarjataulukon viimeisellä sijalla. Tämän päivän esitykset nostivat joukon kaksi pykälää ylemmäs. Mikko Hirvosella, joka heitti joukkueensa parhaimmalla keskiarvolla 231,6, oli selkeä visio, mistä asia johtui:

– Me heitettiin tänään paremmin.

Hirvonen tarkensi lausuntoaan, että kyseessä oli kuitenkin enemmän järkevyys kuin paremmuus.

– Me juteltiin siinä aamulla aamupalalla, että jos koittaisi heittää porukalla vähän järkevämmin. Sen verran on kuitenkin nuoria ja temperamenttisia, että parempi neuvoa etukäteen kuin pelin aikana. Sitten kun se hermo on mennyt, niin sitten on ihan turha ohjeistaa, Hirvonen jatkoi silmät vilkkuen, – heitot ei nyt periaattessa olleet sen parempia kuin eilen, mutta heitimme silloin hieman liian alhaalta.

Sekä Joe’s Goldille että TPS:lle päivän joukkueen titteli tuli yllätyksenä, tosin Turun Jarno Marjakangas myönsi miettineensä, että tänään peli näytti olevan tasaisempaa kuin aiemmin.

Henkilökohtaisella tuloslistalla loisti kotijoukkue Bayn Juhani Tonteri huimalla keskiarvolla 252,80. Tonteri on keilannut koko liigan komeasti 227,91 pisteen ka:lla, ollen paras kaikkien 22 sarjan keilaaja. 11 sarjan panoksella edellä ovat ainoastaan GB:n Kimmo Lehtonen (230,09) sekä Mainareiden Pasi Uotila (231).

– No monesti toisena päivänä tietää paremmin mitä pitää tehdä, niin silloin tuloksetkin on parempia. Ja se oli hyvää keilaamista tänään myös. Kun on hyvät joukkuekaverit, niin on helppo pelata hyvin, vaatimaton Tonteri kertoi pelien jälkeen.

Liigan kärjessä jatkaa siis edelleen GB 332 raskaalla pisteellä ja ottelukeskiarvolla 1085,77. Ero toisena sijaitsevaan Tampereen Keilakerhoon on vain kasvanut, ja on tällä hetkellä 32 pistettä. TKK tiputti TPS:n taakseen lauantain aikana, mutta Turku kuroi eroa umpeen sunnuntain suorituksellaan ja on enää neljän pisteen päässä. Mainarit ovat neljännellä sijalla 30 pistettä Turkua perässä, ja Lahti viidennellä neljän pisteen päässä Mainareista. Taulukon toisessa päässä Joensuu kipusi pois kahden alimman joukosta, ja aiemmin 10. sijalla oleillut Patteri nosti asemaansa yhdellä. Näin ollen kaksi viimeistä ovat tällä hetkellä GH ja RäMe.

Miehet jatkavat seuraavan kerran vasta helmikuussa Kaupin keilahallilla Tampereella. Kaksipäiväinen kierros keilataan 1.-2.2.

 

1. Ottelut

Tyhjiltä ei säästynyt kumpikaan, mutta sekä Patteri että Joe’s Gold osasivat myös joukkuetyyliin paikkailla kaveria kaadoilla. Esimerkiksi Joensuun Nico Kärkkäinen aloitti urakkansa komeasti kuuden jonolla. Sarjan puolivälissä tilanne oli joukkueiden kesken vielä aivan tasan. Kahdeksannen ruudun paikkeilla pelilinjat näyttivät kuitenkin auenneen myös Kärkkäisen joukkuetovereille, ja Joensuu siirtyi johtoon. Yhteispisteiden raskaita ei lopulta tarvinnut edes jännittää, vaan Joe’s Gold vei ne varmasti pistein 1119-1033. Henkilökohtaisella puolella näytti jo hetken siltä, että Joensuu tyhjentää koko pöydän. Patterin Eemeli Hemmillä oli mahdollisuus napata omat raskaat itselleen, ja kun Kärkkäinen vieressä lopetti sarjansa reikään, tämä myös onnistui 243-232. Myös toinen joensuulainen tarjoili pisteitä päättämällä sarjansa niin ikään reikään, ja kun Sami Javanainen hoiti oman tonttinsa kaadoilla, Patteri sai napattua itselleen neljä raskasta. Joe’s Goldin paras oli Tomi Turunen, 238.

Myös RäMeen Jesse Lindholm aloitti päivänsä jonottamalla ja lohjalaiset pääsivätkin alkusarjassa pienelle karkumatkalle. Eivätkä he paikastaan luopuneetkaan – ennen kymppiruutua. Mutta jos suorittaa kahteen viimeiseen ruutuun pari tyhjää eikä yhtään tuplaa, tilanteet tuppaa muuttumaan. Tällä kertaa muutos oli GH:lle positiivinen, ja yhteispisteiden raskaat saatiin ainoastaan neljällä pisteellä. Viimeisen kymppiruudun Tero Järvisen paikkoa tuuletettiin siis myös harvinaisen äänekkäästi. Sarjatasolla GH nappasi itselleen voitot Markus Melasen (218 – Matti Juselius 167) ja Janne Selinin (214 – Kalle Huusko 176) voimin, joten raskaat jakaantuivat 14-6. RäMeen paras oli eilen poissa ollut Paavo Grönmark, 252, GH:n Järvinen, 246.

GB:n päivä alkoi tänään kirjaimellisesti ojan pohjalta, tai osan ainakin. Onneksi mitään vakavampaa ei sattunut ja miehet ehtivät Lahteen juuri ajoissa, vaikka auto ojaan edelleen jäikin. Radalla tätä ja harjoitteluajan missaamista ei tosin juurikaan huomannut – sarjan puolivälissä GB johti Ysisataa jo useamman kymmentä pistettä ja matkan edetessä ero vain kasvoi. Kovin isoihin kamppailuihin ei enää pelissä päästy, ja GB vei koko potin 20-0 (1140-1009). Ysisadan paras oli Kari Hurri, 232, GB:n Olli-Pekka Pajari, 251.

TPS lopetti eilen päivänsä tyhjentävään 20–0-voittoon ja yritti alkusarjassa todistaa Baylle pystyvänsä samaan uudestaan. Lahtelaiset heräsivät kuitenkin parin ruudun jälkeen ja aloittivat kirimisen, joka päättyi reiluun ohitukseen ja jättivät turkulaiset levähdyspaikalle miettimään, mitä tapahtui. Yhteispistevoitto 1122-1017 ja kolme sarjavoittoa toivat Lahteen 16 raskasta. Tony Ranta vei pisteet Jari Ratialta 221-206 sekä Jarno Marjakangas Roni Leskiseltä 206-202. Leskisellä oli mahdollisuus pisteisiin, mutta vaadittava kaato jäi kympistä puuttumaan. Toinen Leskinen, Simo, taas varmisti omat raskaansa jatkamalla ysiruudun kaatonsa tuplaksi ja voitti Samu Valarannan lopulta kahdella pisteellä.

Mistral heitti alussa tarkemmin ja otti etumatkan seinäjokelaisiin. WRB taisteli kuitenkin viimeiseen asti ja sarjatasolla saatiin aikaan myös muutama tiukka tilane. Henri Tuomela ja Jarmo Sinilaakso olivat aivan tasoissa ennen viimeistä ruutua, mutta Sinilaakso vastasi Tuomelan paikkoon kaadolla, ja Mistral kuittasi tämänkin. Lähes tasoissa olivat myös Riku-Petteri Kivelä ja Magnus Lönnroth, joista ensimmäisenä viimeiseen ruutuun siirtyi Kivelä. Lopputulos oli paikko, mutta koska Lönnrothilla oli alla tyhjä, voiton saaminen tarkoitti lopun umpeen muuraamista. Lönnroth lunasti odotukset, teki tuplan, ja vei raskaat 200-196. Ainoat raskaat WRB:lle sai Kari Saari (215 – Teemu Laitinen 186), joten Mistral vei itselleen 18.

Mainareiden Juho Rissanenkin aloitti päivänsä kuuden jonolla ja avitti Pasi Uotilan kanssa Mainarit karkuun TKK:lta. Tamperelaiset heräsivät sarjan toisella puolikkaalla, mutta koska Mainarit jatkoivat omalla tasollaan, tilanne säilyi loppuun saakka ja yhteistuloksen raskaat jäivät Varkauteen 1133-1085. Tampere sai kuitenkin sarjaraskaat Henrik Puumalalta (232 – Joonas Jehkinen 202) ja Markus Heinoselta (247 – Mika Heino 200). Myös Atte Broms ja Peetu Pikkarainen olivat yhdeksännessä ruudussa tasoissa, mutta Bromsin tyhjä käänsi voiton Mainareille. Näin siis raskaat Varkauteen 16-4.

 

2. Ottelut

Päivän toiset ottelut olivat kokonaispisteiden osalta harvinaisen selkeitä.

Mainarit oli kokonaistuloksessa helposti GH:ta varmempi ja vei yhteisraskaat 1098-986. GH:n kannattelija oli Melanen, joka keilasi joukkueelleen raskaat Jehkiseltä 253-200. Suurempaa kerrottavaa tästä ottelusta ei olekaan, kaikki varkautelaiset heittivät yli 200, paras oli Pikkarainen (238) ja raskaita tippui esityksestä 18 kappaletta. Mainarit hilasi itsensä myös takaisin neljännelle sijalle liigan kokonaistuloksissa.

Joensuulla oli tänään selvästi parempi päivä, ja WRB joutui nopeasti vastaantulijaksi. Kokonaistuloksen voitto ja raskaat siis Joe’s Goldille 1080-904. Raskaat tienattiin myös sarjatasolla, joten 20–0-voitolla on mukava siirtyä eteenpäin. Joensuun paras oli Luukas Väänänen, 251.

Kaksi lahtelaista jatkoi edellisen pelin linjoilla, mutta viisimiehisjoukkueessa se harvoin riittää. Varsinkin, kun TKK jatkoi sitä neljällä miehellä. Kokonaistulos Tampereelle 1116-1028. Tällä kertaa raskaita Lahdelle tienasi kuitenkin Ratia, joka rokotti Puumalan tyhjän 191-174. Hauskana yksityiskohtana voidaan kertoa Simo Leskisen ja Juhani Tonterin 244-pisteen sarjat, joilla ei raskaita kuitenkaan herunut, kun vastapuolella sekä Petri Mannonen että Petteri Salonen vastasivat molemmat 257 pisteellä. Raskasjako siis 18-2.

GB ei taaskaan jättänyt mitään arvailujen varaan, vaan talutti Mistralia kokonaispisteitä katsoessa minne tahtoi. Raskaat siis tältä osiolta Helsinkiin lukemin 1207-1028. Henkilökohtaisella puolella Patrik Lönnroth sai Porvoolle kuitenkin raskaat voittaen Kimmo Lehtosen 227-224 (varmemmin kuin luvut antavat ymmärtää), ja Magnus voittaen Jähin 234-232, joten kokonaispotti jakautui 16-4. Jähillä oli mahdollisuus pitää omat raskaansa, mutta Lönnroth kaatoi kaksi Jähin yhtä vastaan ja tasasi hieman peliä. GB:n muut sarjat komeasti Pajari, 228, Truus, 266 ja Puharinen, 257.

TPS sisuuntui äskeisestä lahtelaisten ohituksesta ja piti RäMeen takanaan tyylikkäästi koko pelin. Eikä vähiten Valarannan ansiosta, joka aloitti sarjansa yhdeksän jonolla ja lopetti lukemaan 275. Kokonaispisteet 1060-896 toi myös puhtaat viisi sarjavoittoa, joten Turku tienasi itselleen kaikki 20 raskasta. Suurimman työn pisteiden tienaamisessaan teki Marjakangas, joka ohitti Lindholmin tuplansa ansiosta vain seitsemällä pisteellä.

Patterikaan ei antanut edellisen pelin tilanteen toistua, ja suoritti tasaisen vahvasti koko sarjan ansaiten raskasvoiton pistein 1127-1015. Ysisadalla oli yksittäisiä onnistumisia, joiden ansiosta joukkue tienasi kuitenkin itselleen kaksi sarjavoittoa. Pikkarainen vei pisteet Hemmiltä 225-200 ja Riikonen Javanaiselta 237-196. Patterin vahvin suorittaja oli Saku Konttila, 279.

 

3. Ottelut

Huolimattomuus paistoi sekä TKK:n että Mistralin pelistä, mutta onneksi tämän pelin jälkeen olikin ruokatauko tiedossa. TKK kuitenkin keräsi itsensä nopeammin ja siirtyi johtoon ennen sarjan puoltaväliä. Ero kasvoi nopeasti ja kokonaispisteiden raskaat tulivat ansaitusti Tampereelle lukemin 1098-936. Sinilaakso ei suostunut luovuttamaan TKK:lle kaikkia pisteitä, vaan päihitti Mannosen lopun jonollaan 214-202. Tampereelle siis 18 raskasta.

Leskinen ja Tonteri jatkoivat vahvaa tekemistä Baylle, ja kun Lassi Aaltokin liittyi joukkuetovereidensa seuraan, se riitti tällä kertaa johtoaseman kautta koko ottelun yhteispisteiden voittoon (1150-1095). Joukkueen parhaat sarjat siis 263 Leskinen, 257 Tonteri ja 246 Aalto. Kovanen haastoi Ratian 223-200 ja Hemmi oli Roni Leskistä vahvempi, joten raskaat jakautuivat 16-4.

Joensuun tahti ei pitänyt aivan samalla tasolla, ja TPS johti peliä pienesti puolen välin jälkeen. Ero kasvoi pikkuhiljaa Turun varmalla suorituksella ja TPS tienasi yhteispisteiden raskaat luvuin 1083-1034. Joensuulle pisteitä tienasi kuitenkin Mikko Hirvonen (224 – Ranta 214) ja Luukas Väänänen (225 – Marjakangas 173). 16 raskaan TPS:n paras oli Jesse Kallio, 247.

Mainarit säilytti boogiensa ja johti WRB:tä puolen välin jälkeen jo yli sadalla pisteellä. Vain Kivelä (234) haastoi ankkuripaikalla Uotilan (229), sekä Tuomela Heinon 220-214. Lopputulos siis 1149-1001 ja raskaat 16-4. Mainareiden paras oli Rissanen, 246.

Ganali Helme ja Ysisata heittivät aivan rinta rinnan, ja vielä harvinaisesti niin, että myös otteluparit olivat keskenään tasaväkisiä suurimman osan sarjaa. Welinillä ja Melasella ero jäi yhdeksään pisteeseen GH:n eduksi (237-246) ja Hurskainen lahjoitti pisteensä Ysisadan Pikkaraiselle kymppiruudun tyhjällään. Myös Savinaisen taistelu tyrehtyi ysiruudun reikään, kuten kävi myös Varkauden Hurrille. Rauman Hietarinne taas lopetti sarjansa kahdeksaan kaatoon (256) eikä lopulta jättänyt vastustajalleen ihmeteltävää. Lopputulos jäi Raumalle 1099-1063 ja raskasjako siis 16-4.

GB:n kärkimieheksi siirtyi tässä ottelussa Lehtonen, joka kaatoi kahdeksan alusta ja avitti kokonaispisteiden nousun 1040 pisteeseen. RäMe vastasi 955 pisteellä, mutta haastoi helsinkiläiset yksilötasolla useammassakin sarjassa. Grönmark olisi voinut lukita voittonsa Pajarista kaadolla, mutta tällä kertaa siihen riitti myös paikko ja RäMe tienasi ensimmäiset raskaansa neljällä pisteellä. Truusin voitto jäi ysiruudun reikään, ja RäMe sai seuraavat kaksi pistettään Lindholmin avulla. GB:n Puhari sai kuitenkin pidettyä pelilinjansa, lopetti sarjansa kahden ruudun kaatoihin ja sai pisteet Huuskolta. Salinin ysin reikä olisi vaatinut täyttä kymppiä, mutta sen uupuessa Jähille riitti voittoon yhdeksän kaadettua keilaa. Raskaat siis GB:lle 16-4.

 

4. Ottelut

TPS ja Ysisata palasivat tauolta täynnä kaatoja. TPS oli kaatojen välissä hieman tarkempi ja siirtyi kokonaispisteissä johtoon. Sijoitus säilyi loppuun saakka ja Turku sai voittopisteet luvuin 1132-1076. Ysisata sai ainoat raskaansa Hurrin onnistuneella 267 pisteen sarjalla. Turun paras oli Tony Ranta, 245.

Päivän tuloksissa GB ja Mainarit olivat omilla luvuillaan sekä raskaissa että keskiarvollisesti. Kenellekään siis tuskin tuli yllätyksenä, että joukkueiden asettuessa vastakkain, mitä tahansa saattoi tapahtua. Sarjan puolessa välissä eroa oli alle kymmenen pistettä. Seuraavalla puolikkaalla GB siirtyi jo reilun 50 pisteen johtoon, mutta Mainarit pitivät pelin jännittävänä ja ero kutistui vielä viimeisen ruudunkin aikana. Lopputulos oli kuitenkin 18 pistettä enemmän helsinkiläisille, joten raskaat GB:lle 1120-1102. Sarjavoitot Mainareille toivat Jehkinen (234 – Lehtonen 226) ja Uotila (225 – Jähi 193). GB:n vahvin suorittaja oli Truus, 246.

Molemmilla puolilla peli oli hieman haparoivaa, ja ratkaisua saatiin odottaa aivan viime metreille. GH onnistui kuitenkin tekemään kahteen viimeiseen ruutuun pari ehjää enemmän, ja kuittasi kokonaispisteet 1079-1035. Sarjatasolla tiukin tilanne nähtiin toisessa sarjassa, kun Hietarinne onnistui vastaamaan Otso Kahilan 245 sarjaan kolmella pisteellä paremmin. Muut sarjavoittajat olivat Eerik Hurskainen, 200, sekä Tero Järvinen, 247. Porvoon pisteet saivat Patrik Lonnroth, 220, sekä Teemu Laitinen, 237. Raumalle näin 16 raskasta.

RäMe ja Patteri heittivät tasaisesti, mutta sarjan puolenvälin jälkeen espoolaisten muutama yhden keilan missi antoi lohjalaisille etumatkaa. Patteri onnistui kirimään matkaa kiinni sarjan loppupäässä ja voitto jäi lopulta kiinni viimeisen heittäjän viimeisestä heitosta. Yhdeksän keilaa riittäisi voittoon. Konttilalla oli tässä vaiheessa alla neljä kaatoa, ja kun viimeinenkin lähti, voitto saatiin lukemin 1082-1080. Sarjavoitot jakautuivat 2-3 siten, että Patteri sai laariinsa 14 raskasta.

Joensuulle tauko oli tehnyt hyvää, ja kun vieressä tamperelaisille ei niinkään, Joe’s Gold nappasi kokonaispistevoiton lukemin 1072-984. Henkilökohtaiset kamppailut käytiin Väänäsen ja Mannosen sekä Turusen ja Salosen välillä. Kun Väänän ja Mannonen tekivät viimeiseen paikon, ylimääräisellä kaadolla sarjat olisivat menneet tasan. Mannonen jätti kuitenkin yhden, ja Väänänen voitti kaadolla raskaat 205-204. Turusen kiri näytti vaativan kaatoja, mutta Salonen tuli vastaan kympin tyhjällä ja lopetti sarjansa lukemaan 207. Turuselle olisi riittänyt ensimmäiseen kaato, mutta paikko-kaadolla sarja jäi yhden pisteen päähän ja raskaat tästä TKK:lle 207-206. Myös Virta tienasi raskaita joukkueelleen TKK:n parhaimmalla sarjalla 238, joten raskaat jakautuivat 16-4.

WRB nousi alussa selvään johtoon, mutta Bay heräsi mukaan peliin. Tällä kertaa kiri ei ollut aivan riittävä kokonaispisteisiin (1081-1107), mutta sarjatasolla kymppiruudun onnistumisilla saatiin useampikin pistevoitto. Ratia heitti omaansa tuplan, kun Hyytiä lopetti yhteen, ja näin raskaat Lahteen 230-228. Aallon ja Hintikaisen välillä tilanne jäi kiinni viimeisen heiton kaadetuista keiloista – Aallolle pisteet varmistuisivat yhdeksällä. Lahti tienasi toiset raskaansa, kun Aalto kaatoi kaikki, ja ero jäi kahteen pisteeseen (227-225). Myös Roni Leskinen ja Tuomela olivat tasapisteissä ja viimeiseen ruutuun Leskiselle riitti kuusi kaadettua keilaa. Kaato varmisti Bayn kolmannetkin raskaat. Seinäjoki sai ensimmäisensä varmalla Marjamäen 228-sarjalla, mutta ankkureilla tilanne oli myös avoin. Kivelä aloitti ensin kaadolla, Tonteri vastasi. Jos molemmat kaataisivat loppuun, Seinäjoki voittaisi sarjan pisteellä. Tällä kertaa näin kävikin, ja tiukka ottelu päättyi lukemiin 248-249 WRB:n eduksi. Seinäjoelle kohtaamisesta 14 raskasta.

 

5. Ottelut

GB toisti lauantain askeleitaan ja viimeinen peli tuntui olevan hankalin. Vastassa ollut Bay taas nautiskeli ja yksilösuorittajista vahvimmat olivat jälleen Lassi Aalto, 237, Simo Leskinen, 236, sekä Juhani Tonteri, 256. Lopputulos Lahteen selvästi 1163-1044. Keskinäisissä kamppailuissa Kimmo Lehtonen ja Jari Ratia olivat yhdeksännessä ruudussa kolmen pisteen sisällä GB:n eduksi. Lehtonen jätti kymppiin yhden, Ratia teki kaadon. Lehtonen lopetti sarjansa paikon jälkeen kaatoon ja 225 pisteeseen, mutta kun Ratia ei saanut toista kaatoa, Lehtonen vei raskaat samalla kolmella pisteellä. Lehtosen voitto jäi silti ainoaksi, joten Lahti tienasi itselleen 18 raskasta.

TKK:n ensimmäiseen puolikkaaseen jäi keiloja pystyyn vain vaivaiset kolme kertaa, joka varmisti tukevan johtoaseman RäMeestä. Tampere lopetti tyylikkäästi kokonaispisteisiin 1180 (RäMe 1009), ja kuittasi samalla sarjavoitot kaikkien viiden miehen voimin. 20 pistettä ja sarjakokonaisuus 230 (Puumala), 246 (Virta), 224 (Broms), 235 (Mannonen) ja 245 (Salonen).

Ysisata ja WRB etenivät tasaisesti, mutta puolessa välissä WRB:n tyhjät tarjosivat varkautelaisille etumatkan. Kovimpana kirijänä toimi Seinäjoen Kivelä sarjalla 245, ja kun vieressä kaveri ei tehnyt tarvittavaa kaatoa, kokonaistulos kääntyi WRB:lle vimeisessä ruudussa 1025-1010. Sarjavoitot Ysisadalle veivät Welin (223 – Hyytiä 202) ja Pikkarainen (197 – Hintikainen 180). Tuomela vei raskaat Hurrilta Seinäjoelle kahdella pisteellä, kun vaadittu toinen kaato jäi kympistä uupumaan. WRB:lle siis 16 raskasta.

Joensuu ja Rauma pallottelivat johtoasemaa puolelta toiselle, kunnes sarjan puolivälin jälkeen GH sortui tyhjiin ja Joensuu taas paransi tahtiaan. Eroa oli äkkiä toista sataa pistettä, joka jatkoi kasvamistaan viimeiset ruudut. Lopputulos Joensuulle 1155-944. GH sai ainoan sarjavoittonsa, kun Hietarinne lopetti sarjansa neljään kaatoon, ja Marjo Hirvosen jäädessä paikko ysiin, eroksi muodostui yksi piste (213-212). Joe’s Goldin hieno lopetus nosti joukkueen myös sunnuntain tilastoissa ohi GB:n ja jaetulle sijalle päivän joukkueeksi.

Myös Mainarit ja Patteri pitivät toisensa lähellä koko ottelun ajan – ero luotiin vasta viimeisen ruudun aikana. Mainarit suoritti kymppinsä paremmin ja kokonaistulokseen eroa jäi lopulta vaivaiset kuusi pistettä (1033-1027). Viimeinen jännitys kohdistettiin Uotilan yhden keilan paikkoon. Joukkueilla nähtiin myös yksi pisteiden jako, kun sekä Heino että Hemmi lopettivat sarjansa tyhjiin ja päätyivät lukemaan 202. Mainareille viimeisestä kohtaamisesta siis 15 raskasta.

Mistral ja TPS olivat ottelun puolivälissä niin ikään aivan tasapisteissä, ja voittaja ratkaistiin kahdessa viimeisessä ruudussa. Sarjatasolla voitot menivät sujuvasti ristiin, mutta kokonaistulos meni Turkuun 1049-972. 16 raskasta nosti Turun päivän tilastoissa samoihin pisteisiin Joensuun kanssa, eli jaetulle ykkössijalle päivän joukkueissa. Turun vahvin oli Marjakangas, 242, Porvoon Kahila, 223.

Sarjataulukko, 17.11.

Henkilökohtaiset tulokset, 17.11.

Henkilökohtaiset tulokset, 2 kierrosta

 

Tilanne 4. kierroksen jälkeen 17.11.2019
sij. joukkue ottelut sarjapisteet keilapisteet ka./ottelu
1. GB 22 332 23887 1085,77
2. TKK 22 300 23485 1067,50
3. TPS 22 296 23074 1048,82
4. Mainarit 22 269 23439 1065,41
5. Bay 22 265 23122 1051,00
6. WRB 22 205 22488 1022,18
7. Ysisata 22 186 22114 1005,18
8. Mistral 22 177 22026 1001,18
9. Patteri 22 160 22469 1021,32
10. JoesGold 22 159 21325 969,32
11. RäMe 22 153 21754 988,82
12. GH 22 138 21682 985,55
Kaikki yhteensä 264 2640 270865 1026,00

 

Ruusa Aalto