Kevät kuumenee keilailun SM-kilpailuiden osalta kovaa vauhtia! Tällä viikolla polkaistaan sekä naisissa että miehissä yleisen tason SM-alkukilpailut käyntiin.

Naisten SM-kilpailut pelataan Raision keilahallissa ja ensimmäinen karsintaerä on huomenna tiistaina 5. huhtikuuta ja karsinta päättyy 8. toukokuuta. B-tason loppukilpailu keilataan Raisiossa 14. toukokuuta ja A-tason 15. toukokuuta.

Naisten SM-kilpailuiden karsintaeriin mahtuu vielä hyvin mukaan. Tästä linkistä näet kilpailuerien aikataulut ja pystyt varaamaan pelipaikkasi:

Naisten SM-kilpailuiden karsintaerät ja ilmoittautuminen 

(Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen)

Naisten A-tason mitalistit viime vuonna: Suomen mestari Ani Juntunen (kesk.), hopeaa Krista Pöllänen (vas.) ja pronssia Eliisa Hiltunen.

Miesten SM-kilpailut keilataan Porin keilahallissa. Myös Porissa alkukilpailu käynnistyy tiistaina 5. huhtikuuta. Ensimmäinen karsintaerä on täyteen varattu, mutta muihin eriin mahtuu vielä runsaasti pelaajia mukaan:

Miesten SM-kilpailuiden karsintaerät ja ilmoittautuminen 

Miesten A-tason finaali pelataan 21.-22. toukokuuta ja B-tason viikkoa aiemmin sunnuntaina 15. toukokuuta.

SKL tiedottaa viikoittain karsintojen etenemisestä verkkosivuillaan ja on paikanpäällä finaaliviikonlopuissa. A-tasojen loppukilpailut lähetetään suorana SKL:n YouTube-kanavalla Pertti Tapolan ja Timo Palermaan selostamana.

Teksti: Henri Havusela

Kuvat: Henri Havusela ja Markus Viljanen