PBA seniorikiertueen kevään viimeinen kilpailu käydään Washington DC:n lähiössä, Centrevillessä, Virginiassa. Tällä kertaa pelimuotona on kaksi seitsemän sarjan karsintablokkia. 111 osanottajaa keilaa kahdessa erässä, joiden välillä ei tehdä hoitoa. 14 sarjan jälkeen 32 miestä kärjestä jatkaa karsinnan pisteisiin yhden kahdeksan sarjan round robin blokin. 22 sarjan jälkeen pelataan viiden miehen porraspeli. Ratahoitona on Mark Rothin mukaan nimensä saanut 42 jalkaa pitkä öljyn levitystapa.

Ensimmäisen karsintaerän jälkeen tulosluettelon kärjessä on Brad Angelo tuloksella 1709 (244,1). John Marsala on jäänyt vain yhden pisteen. Vielä Lennie Boresch Jr. ylitti 240 keskiarvon pistein 1685 (240,7). Varsinaisia supertähtiä ei aivan kärjessä ole. Chris Barnes on uransa kolmannessa seniorikilpailussa viidentenä, 1630, Parker Bohn III sijalla kymmenen, 1598, Walter Ray Williams Jr. on 23. tuloksella 1566.

Kaksi edellistä turnausta voittanut Pete Weber parantelee jalkaansa eikä ole mukana.

Toinen karsintaerä keilataan maanantai-iltasella, round robin ja porraspeli keskiviikkoa vasten yöllä. Porraspelin erikoisuus on, että se pelataan kilpailun sponsorin, Bill Mooren, kotona olevalla kahdella radalla.

 

Pekka Korpi

PBA:n kisasivuille