Indianapolisin U.S. Openissa matka jatkuu. Lauantaina aamuyöllä keilattiin round robinin ensimmäiset kahdeksan sarjaa. Vielä on 16 jäljellä. Radanhoitona on sama 41-jalkainen neloshoito, kuin edellisessä blokissakin.

Vaikka muutama mies paremmin keilasikin, EJ Tackettin karkumatka jatkuu. Mies on 40 sarjan kisailun jälkeen 207 pisteen johdossa ennen kakkoseksi kivunnutta Jake Petersiä. Tackett voitti kahdeksasta ottelustaan viisi, kaikki tappiot tulivat alle 200-sarjoilla, kuten kisan luonteeseen kuuluu. Peters puolestaan voitti yhtä vaille kaikki matsinsa ja pelasi vielä tulosta komeat 1904 Tackettin 1757 vastaan. Tuolla hän otti kärkeä kiinni 180 pistettä ja kipusi kuudennelta sijalta kakkoseksi. Tom Daugherty keilaa kolmantena kolmisenkymmentä pistettä Petersin takana voitettuaan kuusi matsiaan. Neljäntenä sijaitsee Anthony Simonsen ja viidentenä AJ Johnson. Jason Belmonte vajosi kuudenneksi ja ero viidenteen tilaan on lähes sata pistettä. Patrick Dombrowski teki kilpailun ensimmäisen kolmesatasen kahdeksanteen sarjaansa, mutta se sei hänen asiaansa paljon auttanut, hän on edelleen sijalla seitsemän.

Jäljellä olevien 16 sarjan jälkeen viisi parasta pelaavat siitä isosta rahasta, voittopotti on sata tuhatta dollaria. Lisäksi voittajaa odottavat komea kotkaveistos ja perinteinen vihreä takki. Seuraava round robin blokki alkaa klo 18.00 Suomen aikaa ja viimeinen yhdeltä aamuyöllä.