Porin Giants hallitsi ratoja koko SM-liigaviikonlopun ajan. Raisiossa pelattu kierros oli Giantsilta erittäin vahva näytös, sillä joukkue voitti kaikki 14 otteluaan. Sanna Oksanen kertasi joukkueensa viikonloppua ja kertoi myös omasta kaudestaan.

Kuluvalla kaudella ensimmäistä kertaa Giantsin naisten mukana pelannut Sanna Oksanen jakoi tunnustusta joukkuetovereilleen hyvin sujuneesta viikonlopusta.

– Pelasimme koko viikonlopun ajan todella hyvin yhteen. Keskustelimme paljon vaihdoista, palloista ja kaikesta, jotta jokainen olisi kartalla koko ajan. Yksi iso tekijä on myös se, että kuulumme kaikki naisten maajoukkueryhmään ja olemme pelanneet säännöllisesti, vaikka koronatilanne on ollut päällä, Oksanen totesi.

Vaikka Giants pelasi vakuuttavasti niin lauantaina kuin sunnuntainakin, piti muutoksia menestyksen eteen tehdä, eikä olosuhdekaan pysynyt päätöspäivänä totutunlaisena. Oksasen keskiarvo oli sunnuntain osalta 204,57, jolla irtosi päivän toiseksi parhaan pelaajan paikka heti Eliisa Hiltusen jälkeen.

– Tuntui, että nyt sunnuntaina pallot ”menivät pitempään”, jäi enemmän reikiä ja pallo jäi usein vajaaksi. Teimme toki myös tyhjiä, mutta onneksi saimme vastapainoksi tarpeeksi kaatoja. Olosuhde oli mielestäni vaikeampi kuin lauantaina.

Sanna Oksasen kausi on ollut täynnä haasteita ja muutoksia.

Oksasen kausi on ollut henkilökohtaisella tasolla haasteita ja muutoksia täynnä, eikä keilailurytmi ole ollut lähelläkään samaa, mitä aiemmin.

– Kausi on ollut aika erilainen kuin yleensä. Syksyllä olin loukkaantuneena, kun kädestäni repesi lihaskalvo ja helmi-maaliskuussa sain tietää olevani raskaana. Käsivamman piti olla helppo homma, muttei se lopulta ollutkaan, kun haava ei meinannut parantua kunnolla, hän kertoi.

– Olen silti pysynyt suhteellisen hyvässä kunnossa, keilannut ja ollut aktiivisesti mukana. Liigafinaaleihin asti vedän ainakin, ja sen jälkeen katsotaan, miten jaksan. Niin pitkään keilaan, kun hyvältä tuntuu.