EM-kisojen ensimmäisenä lajina keilattiin miesten parikilpailu. Semifinaaleihin vaadittiin tulos 2467 eli ka 205,6. Semifinaaleihin selvisivät alkukilpailusta

1. Ruotsi2   2604
  2. Saksa1     2514
  3. Ranska2 2472
  4. Norja1     2467

Semifinaalit ja finaali keilattiin yhden sarjan otteluna. Ruotsin ja Norjan välinen ottelu alkoi Ruotsin vahvalla rynnistyksellä, kun Stefan Yngström aloitti viiden kaadon jonolla ja Martin Paulsson tupla-paikko-tuplalla, eikä Norja saanut eroa kiinni. Ruotsi finaaliin tuloksella 439-388.

Myös Saksan ja Ranskan välinen semifinaali oli selvä jo varhaisessa vaiheessa, kun Ranskalle tuli alkuruutuihin 3 tyhjää ja Saksan aloitti kaatoiloittelun. Saksa finaaliin tuloksella 478-381.

Finaali Ruotsin ja Saksan välillä oli kaksijakoinen. Ruotsi aloitti vahvasti Martin Paulssonin kuuden kaadon jonolla, mutta Saksan vasurit aloittivat takaa-ajon Uwe Tscharken kolmannesta ruudusta alkaneella kaatojonolla. Ruutuihin 7-9 ruotsalaiset tekivät yhteensä neljä tyhjää ja saksalaiset käänsivät ottelun lopulta ylivoimaiseen voittoon myös Frank Öingin tehdessä loppujonon. Voitto Saksalle tuloksella 505-386. Kuriositeettina mainittakoon, että Frank Öing keilasi finaalirataparin radat keskenään eri palloilla.

Miesten parikilpailun lopputulokset:

1. Saksa
  2. Ruotsi
  3. Ranska ja Norja

Naiset radalle maanantaina

Kisat jatkuvat maanantaina naisten parikilpailulla. Suomen pareista aamun erässä keilaavat Nina Haavisto ja Jaana Taavitsainen. Erä alkaa Suomen aikaa klo 10:00. Suomalaiset aloittavat radalta 19. Tuula Tamminen ja Reija Lundén keilaavat toisessa eli Suomen aikaa klo 14:15 alkavassa erässä ja aloittavat radalta 6. Parikisassa ratasiirtymä on neljä rataa eli yhden rataparin yli vasemmalle tai oikealle aloitusradan mukaisesti.

Naisten parikisan semifinaalit keilataan klo 18:30 Suomen aikaa ja finaali 19:15.