Lahdessa keilattiin sunnuntaina toinen senioreiden EM-karsinta. Miesten sarjan paras oli Jarmo Sinilaakso ja naisten sarja Reija Lundén.

Senioreiden EM-karsintaa keilataan kolme osakilpailua ja sunnuntaina oli vuorossa toinen osakilpailu Lahdessa.

Mukana oli 28 miestä ja yhdeksän naista.
Miesten sarjan paras oli Jarmo Sinilaakso kahdeksan sarjan tuloksella 1745. Tällä lukemalla hän sai 30 karsintapistettä ja nousi kärkeen kahden osakilpailun jälkeen 44 pisteellään. Päivän toiseksi paras oli Kai Virtanen, joka keilasi 1721 pistettä ja otti 25 karsintapistettä. Hän nousi karsintatilanteessa toiseksi Sinilaakson kantaan.

Kahden osakilpailun jälkeen kilpailu neljästä EM-kilpailupaikasta on tiukkaa, sillä sijoilla 3-8 olevat pelaajat ovat kymmenen pisteen sisällä, joten kolmannesta osakilpailusta Turussa marraskuun 22. Päivä tulee huippujännittävä.

Naisten sarjan paras oli ensimmäistä osakilpailusta estynyt Reija Lundén. Hän teki kahdeksaan sarjaan pisteet 1696. Päivän toiseksi paras oli Tuula Tamminen tuloksella 1587.

Naisten pistetilanne on myös todella tiukka kahden osakilpailun jälkeen. Kärjessä on ensimmäisen osakilpailun voiton vienyt Pia Palviainen 44 karsintapisteellään. Seuraavina tulevat 39 pisteellään Jaana Taavitsainen ja Tuula Tamminen.
Sijoilla 4-8 olevat pelaajat ovat kahdeksan pisteen sisällä, joten myös naisten karsinnassa panokset Turussa ovat huipussaan.

Lahden karsinnan tulokset ja karsintatulokset voitte katsoa alla olevien linkkien kautta.

Kolmas osakilpailu keilataan Turun Kupittaalla 22.11.2019

Lahden tulokset

Karsintatilanne 2.osakilpailun jälkeen

 

Olli Pakonen