Suomen joukkue teki upeaa työtä EM-kilpailuissa keskiviikkona ja varmisti kaksi mitalia joukkuekilpailuista. Sekä tytöt ja pojat keilasivat joukkuekilpailun karsinnan ykköseksi ja lähtevät pelaamaan välieriä Suomen aikaan klo 18.30. Tytöt kohtaavat välierässä Ranskan ja pojat Slovakian. 

Iltapäivällä alkaneessa poikien joukkuekilpailun kolmen sarjan blokissa pojat aloittivat päivän väkevästi ja keilasivat 911 pistettä ja siirtyivät tuloksissa kärkeen. Karsinnan ykköspaikka varmistui kahden viimeisen sarjan tuloksilla 775 ja 850. Pojissa toiseksi keilasi Ruotsin joukkue ja kolmanneksi karsinnan yllättäjä Malta.

Aikaisemmin aamupäivällä Suomen tyttöjen joukkue keilasi selvän kärkituloksen ja kohtaa välierässä Ranskan. Tyttöjen toisessa välierässä pelaavat Ruotsi ja Norja.

– Suomi teki tänään upeasti tulosta. Hyvää keilaamista jokaiselta tähän asti ja hyviä keilaajia ovat kaikki tässä joukkueessa. Nyt hyvillä fiiliksillä välieriin ja aloitetaan puhtaalta pöydältä, sanoo poikien joukkueesta Roni Leskinen.

Aikataulu on jälleen tiukka poikien joukkuekilpailun päätteeksi ja välierät alkavat pojilla ja tytöillä samanaikaisesti klo 18.30.

Tärkeitä linkkejä, joista voit seurata kilpailun etenemistä: 

EM-kilpailuiden tulossivu

Kisajärjestäjän livestream

EM-kilpailuiden aikataulu

Rataolosuhde

Teksti ja kuva: Henri Havusela