GB:n Timo Raatikainen keilasi ylivoimaiseen voittoon Turku Senior Openissa.

Timo Raatikainen nousi kilpailun kärkeen finaalin toisen vaiheen toisessa sarjassa, eikä tämän jälkeen siitä enää luopunut. Ennen finaalin viimeistä vaihetta round robinia käytännössä jaossa olivat enää sijat 2.-6. sillä Raatikaisen ero toisena olleeseen TKK:n Petri Keituriin oli jo 186 pistettä. Muut neljä finaalin viimeiseen vaiheeseen selvinneitä olivat: Alfa B C:n Kari Murtomäki, SBF:n Jouni Helminen, GB:n Teemu Raatikainen ja TPS:n Kai Hildén.

Round robinin ensimmäisellä kierroksella kärkikaksikko voitti ottelunsa, kasvattaen eroa kolmantena olevaan Murtomäkeen, joka puolestaan hävisi oman ottelunsa. Toisella kierroksella kärkikolmikko hävisi ottelunsa, tässä vaiheessa Teemu Raatikainen nousi kolmanneksi 253 sarjallaan Murtomäkeä vastaan.  Kolmannella kierroksella Teemu Raatikainen jatkoi nousuaan voittamalla jännittävässä ottelussa Petri Keiturin pistein 229-227, Murtomäki voitti puolestaan Timo Raatikaisen 213-202. Neljännellä kierroksella Raatikaiset voittivat ottelunsa ja kun Murtomäki voitti Keiturin, niin ennen viimeistä round robin kierrosta tilanne oli sellainen että Timo Raatikainen johti Teemua 201 pisteellä, kolmantena Keituri 53 pistettä perässä Teemua, Murtomäki neljäntenä 26 pistettä Keiturista, Helminen viidentenä 43 pistettä Murtomäestä ja Hildén kuudentena 7 pistettä Helmisestä. Viimeisissä otteluissa Teemu Raatikainen hävisi Hildénille 215-227, Timo Raatikainen voitti Keiturin 231-192 ja kun Murtomäki voitti Helmisen 192-182, nousi hän kolmanneksi ohittaen Keiturin 4 pisteellä.

Näin Timo Raatikaiselle ylivoimainen voitto Turku Senior openissa. Eroa toiseksi tulleeseen Teemu Raatikaiseen 247 pistettä. Kolmas Kari Murtomäki, neljäs Petri Keituri, viides Kai Hildén ja kuudes Jouni Helminen.

Timo Raatikainen oli iloinen voitostaan.

• Hyvää peliä pelasin koko päivän, etua minulle oli siitä, että sain pelata muiden pelilinjojen yläpuolella. Toki olosuhde muuttui haastavammaksi päivän mittaan, kun perä ei enää pitänyt samalla tavalla, mitä aamusta.

Alkukilpailussa kävi kaiken kaikkiaan 77 keilaajaa ja neljän sarjan suorituksia tuli  220. Lukemat ovat odotetusti hieman pudonneet viime vuoteen verrattuna, johtuen samaan aikaan järjestetyistä seniorien- ja veteraanien MM-kilpailuista mutta järjestäjän taholta päästiin tyydyttävään tulokseen.

Kilpailun järjestäjän puolesta haluan kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita, toimitsijoita ja henkilökuntaa turnauksen läpiviennin mahdollistamiseksi. Erityiskiitos jälleen Jarmo Tammiselle tulospalvelun luonnista ja suuresta avusta finaalipäivänä.

Toivottavasti nähdään ensi vuonna jälleen.