Osku Palermaa taisteli hienosti Chris Barnesia vastaan PBA:n Hall Of Fame Classic turnauksessa, mutta taipumaan ja sijoittui lopulta neljänneksi. Voittoon keilasi upeasti 300 pistettä finaalissa keilannut Tommy Jones.

Tommy Jones säkenöi loppuottelussa Darren Tangia vastaan ja latoi 12 kaatoa peräkkäin tehden 300-pistettä TV-finaalissa ja kuitaten 30 000 dollaria, jonka lisäksi hän sai 10 000 dollarin bonuksen TV-finaalissa tehdystä täydellistä sarjasta. Jonesin voittolukemat olivat 300-237.
– En oikein tiedä mitä edes ajatella nyt. Tämä on ollut hullu viikko, mutta tämä päivä oli sitäkin hullumpi. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että tästä paremmaksi ei tulevaisuudessa pysty laittamaan, Jones kommentoi huikean finaalisuorituksen jälkeen PBA:n tiedotteessa.

Myös Osku Palermaalla oli loistoviikko. Suomalainen keilasi ensimmäistä kertaa ammattilaiskiertueen TV-peleissä sitten vuoden 2015. Hän pelasi pudotuspeliottelun Chris Barnesia vastaan, joka oli todella tiukka. Barnes teki sarjassa paikon 4, 7 ja 10 keilojen muodostamasta reiästä, joka lopulta oli ottelun ratkaisu. Palermaa pakotti Barnesin tekemään kymppiruutuun kaksi kaatoa, jotka yhdysvaltalaislegenda teki ammattimiehen varmuudella. Barnes eteni ottelusta jatkoon loppulukemin 254-249. Palermaa kuittasi neljännestä sijasta itselleen 7 000 US. dollarin palkintopotin.