Helsingin joukkue hallitsi Talissa keilattua Miesten Liittomyllyä, ainoa tahra puhtaassa pelissä oli tappio Lohjalle voittajien lohkon finaalissa. Hävinneiden lohkon finaalin kautta helsinkiläiset nousivat uusintaan Lohjaa vastaan ja nyt tuli ykköstila kahden sarjavoiton kautta.

Myös Miesten Liittomyllyyn oli saapunut 14 kolmimiehistä joukkuetta kilvoittelemaan voitosta. Kuuden sarjan karsinnan perusteella kahdeksan parasta joukkuetta pääsi A-finaaliin ja 9.-12. sijoittuneet B-finaaliin. A-finaali keilattiin perinteisesti kahden häviön cupina ja B-kisa normaalina cupina.

Ensimmäisellä kierroksella voitot ottivat Turku, Helsinki, Lohja ja Vantaan keskinäisessä pelissä kakkosjoukkue. Toisella kierroksella Helsinki ja Turku pelasivat tiukan pelin, joka ratkesi vasta kymppiruudussa Helsingin voittoon. Lohja hoiteli Vantaa 2:n hieman selvemmin. Häviäjien lohkossa Raisio – Eura peli oli jo pitkään selvä, ainoa jännitys oli heittääkö Raision Eetu Sola 300 vai ei. Tällä kertaa viimeinen heitto meni paksuksi, tulosta 297.

Sitten hävinneiden lohkossa pelattiin kaksi ottelua. Raisio voitti Vantaan 2-joukkueen 617-522. Todella tasokkaassa ottelussa Vantaan 1-joukkue voitti Turun 684-672. Ankkurit ratkaisivat, Jarkko Pirhonen teki kaadon päälle tuplan ja kun Marko Saarnille jäi jonon päälle 7-keila kymppiruudun ensimmäiseen, käänsi Vantaa ottelun voitokseen.

Voittajien lohkon loppuottelussa pelattiin tasaisesti aina viimeiseen ruutuun saakka. Helsingin nuoret Sebastian Ros ja Jussi Laine lopettivat sarjansa reikiin ja ero Lohjaan venähti. Lohja eteni puhtaalla pelillä Liitomyllyn loppuotteluun 643-589.

Hävinneiden lohkossa toiseksi viimeisessä ottelussa oli loppuun asti tasaista Raision ja Vantaan ykkösen välillä. Ennen ankkureita ero oli alle kymmenen pistettä. Tällä kertaa Pirhonen ei onnistunut, vaan heitti neloskeilasta ohi, jolloin Solalla oli kahdeksan avauksen jälkeen tiedossa, että ohiheitolla pelit loppuisivat, yhdellä pois mentäisiin uusintaan ja paikolla pelit jatkuvat varmasti. Eetu valitsi tehdä paikon ja hallitseva mestari Raisio jatkoi tuplan metsästystä. Semifinaalissa vastaan tuli siis Helsingin joukkue.

Semifinaali oli pitkään tasaisempi, kuin mitä loppulukemat näyttävät, mutta lopulta Helsinki jyräsi Raision tieltään 700-558 kohdatakseen Lohjan uudelleen. Jos Lohja voittaa, peli on selvä. Jos Helsinki voittaa niin pelataan toinen sarja.

Loppuottelussa Helsinki voitti ensimmäisen sarjan 677 – 602, Toni Toivonen mestaroi 297. Viimeinen sarja oli väsynyttä keilailua molemmilta joukkueilta, mutta lopulta Helsinki hallitsi hermonsa paremmin ja jätti kiertopalkinnon Taliin lukemin 600-553.

B-finaali kutistui yhdeksi sarjaksi, kun Lahden ja Hyvinkään joukkueet joutuivat luopumaan keilaamisesta loukkaantumisten takia. Ottelu Helsingin ja Jyväskylän välillä ratkesi vasta ankkureiden kymppiruutuun. Helsinki 1 johti ennen Jyväskylän Timo Bromanin ja Helsingin Pasi Laidon vuoroja kuusi pistettä. Molemmilla ankkureilla oli kaato alla, molemmat heittivät avauksen ylipuolelle, mutta paikkasivat varmasti jääneet kuviot. Laito otti viimeisellä tarvittavat seitsemän keilaa pois ja Helsinki 1 voitti neljällä pisteellä.