Hanki uuden keilaajan etukortti! Aloita uusi harrastus ja säästä maksuissa

Uuden keilaajan etukortti on uusille harrastajille suunniteltu etuus, jolla pääsee helposti lajiin mukaan ja säästää samalla maksuissa esimerkiksi ratoja varattaessa. Voit hankkia etukortin itsellesi etukorttia tarjoavan keilahallin kassalta tai paikallisliitosta, joiden yhteystiedot löydät täältä. Kaikki etukorttia tarjoavat keilahallit löydät listattuna tältä sivulta tekstin lopusta.

Etukortilla uusi harrastaja säästää kolme euroa jokaisesta ratamaksusta ja edun voi hyödyntää kymmenen kertaa jokaisessa etukorttia tarjoavassa keilahallissa. Etuudet koskevat henkilökohtaisia ratavarauksia sekä kilpailumaksuja.

Uuden keilaajan etukortin hinta on 20 euroa, sisältäen ensilisenssin. Uusi harrastaja voi hankkia etukortin ensimmäiselle keilakaudelle ja jatkaa vielä toisen kauden ensilisenssillä, joka on halvempi kuin toistaiseksi voimassa oleva aikuislisenssi.

Ratamaksuetuuksien lisäksi saat etukortilla muitakin etuja, kuten Keilaaja-lehden neljä kertaa vuodessa, keilaajan vakuutuksen sekä kilpailuoikeuden. Samalla sinusta tulee Suomen Keilailuliiton rekisteröitynyt keilaaja.

Uuden keilaajan etukortin edut

Etukortilla uusi harrastaja saa saman tien:

– 3 euroa alennusta kymmenestä seuraavasta keilailukerrasta (kisa tai harjoitus) erikseen kaikissa niissä keilahalleissa, jotka etukorttia tarjoavat. Eli, jos 50 keilahallia tarjoaa etukorttia, edun maksimiarvo uudelle keilaajalle olisi jopa 50x10x3= 1500 euroa.
– SKL:n jäsenyyden ensilisenssillä
– Osallistumisoikeuden keilakilpailuihin
– SKL:n uuden sähköisen harrastustietopaketin
– Keilaajalehden tilauksen
– Edut ovat voimassa seuraavasti: Jos kortti ostetaan syyskaudella, se on voimassa kuluvan kauden loppuun 30.6. saakka. Jos kortti ostetaan keväällä, se on voimassa myös seuraavan kauden loppuun (30.6.) saakka, eli maksimissaan 1.5 vuotta. Toisen kauden lisenssiläisellä ei etua enää ole.

Huom! Jos keilahallinne ei ole vielä mukana tarjoamassa etukorttia, voit ilmoittaa hallisi mukaan tästä: Ilmoittautumislomake.

Uuden keilaajan etukorttia tarjoavat keilahallit:

Forssa
Helsinki, Ruusula
Helsinki, Tali
Hyvinkää
Hämeenlinna, Fifth Avenue
Jyväskylä, Pupuhuhta
Kuopio, Rauhalahti
Kurikka
Lahti
Lapua
Loviisa
Mikkeli
Pielavesi
Pori
Punkaharju
Rauma
Riihimäki
Saariselkä
Tammisaari
Tampere, Kauppi
Turku, Kupittaa
Ylöjärvi
Äänekoski