Suomen Keilailuliiton tarjoaa maajoukkueryhmille valmennuksen sekä asiantuntijaverkoston. Valmentajat asiantuntijaverkostoineen ovat urheilijan käytössä ja tämä koko järjestelmä on suunniteltu niin, että urheilija on sen keskiössä. Kaikki valmennustiimin jäsenet pyrkivät kaikin keinoin auttamaan urheilijaa maajoukkueurallaan sekä oman kehittymisen tiellä. Kaikki palvelut ovat maajoukkueryhmäläisille maksuttomia, ellei siitä ole alla erikseen mainittu.

Toiminnanjohtaja
Sami Järvilä p. 050 5359668 / sähköposti sami.jarvila(at)keilailu.fi
Toiminnanjohtaja vastaa koko maajoukkuevalmennusjärjestelmästä koordinoimalla sen alla toimivien ryhmien toimintaa sekä toimimalla maajoukkuevalmentajien esimiehenä.

Maajoukkuevalmentajat
Päävalmentaja
Jarmo Ahokas p. 050 3655841 / sähköposti valmentaja(at)keilailu.fi

Päävalmentajan toimenkuvana on normaalin maajoukkuevalmennuksen lisäksi hoitaa ryhmien käytännön asioita. Päävalmentaja suunnittelee ja tekee runkokalenterit sekä budjetit maajoukkueryhmille yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Päävalmentaja toimii myös kontaktina pelaajien ja muiden valmentajien välillä sekä linkkinä SKL:n suuntaan.

Miehet & naiset
Jarmo Ahokas p. 050 3655841 / sähköposti valmentaja(at)keilailu.fi

Nuorisomaajoukkueet pojat
Juha Immonen p. 0400 986605 / sähköposti juha.immonen(at)pp2.inet.fi

Nuorisomaajoukkueet tytöt
Heli Turja p. 040 9632292 / sähköposti heli.turja(at)keilailu.fi

Nuorisomaajoukkueiden vastuuvalmentaja
Piritta Kantola p. 0500 949178 / sähköposti piritta.kantola(at)keilailu.fi

Valmentaja
Jussi Turtiainen p. 040 1728898 / sähköposti turtiainenjussi(at)gmail.com

Maajoukkuevalmentajat vastaavat maajoukkueryhmien leirityksistä, pienryhmävalmennuksista sekä yksittäisistä ratavalmennuksista. He ovat apunasi mm. harjoitussuunnitelmien teossa yhdessä henkilökohtaisten valmentajasi kanssa. Valmentajat valitsevat maajoukkueryhmät sekä maajoukkueet arvokilpailuihin.

Fyysinen valmennus, lihashuolto ja ravinto
Jaana Puhakka p. 0400 618959 / sähköposti jaana(at)mentalis.fi
Jaana on monipuolisesti kouluttautunut pestinsä saralla. Personal trainerina, koulutettuna hierojana sekä ravintovalmentajana hän tekee maajoukkueryhmille harjoitussuunnitelmat fysiikkaan sekä ravintoon yleisellä tasolla. Fyysisen harjoittelun seuranta kuuluu myös fysiikkavalmentajan toimenkuvaan, lisäksi hän vastaa kuntotestien valvonnasta ja testien jälkeisestä seurannasta.

Psyykkinen valmennus
Aapo Kilpeläinen p. 050 3503673 / aapo.kilpelainen(at)gmail.com
Psyykkinen valmennus ja valmentautuminen on luontainen osa muuta valmennusta. Se on tavalla tai toisella mukana jokaisessa harjoituksessa.

Lääkäri
Esa Liimatainen p. 040 5265082 / esalii(at)utu.fi