European Bowling Tour

Tulosta

Jähi kiilasi kärkinelikkoon

08.01.2017

Kisojen ensimmäisen 300-sarjan tänään tehnyt Joonas Jähi keilasi muutenkin hyvän pelin ja kiilasi karsintalistalla neljänneksi pistein 1410. Loppukilpailupaikka heltisi toisella yrittämällä.

Mitään huikeaa kaatoilottelua Joonas Jähin peli ei ollut, sillä kolmesatasen lisäksi vain kaksi sarjaa nousi yli 230:n. Ensimmäisessä sarjassa Jähi jäi alle parin, 190, mutta sitten sarjat menivät tuloksiin 235, 224, 300, 235 ja 226.

Yksittäisten keilojen kanssa Jähillä oli jonkin verran ongelmia ja kyllä siinä matkalla 300-sarjaankin muutama onnenkantamoinen oli. Nelonen tuli syliin ja sillä lailla, mutta kokonaisuus tuntui hyvältä.
- Alkuun tuntui vähän kangertelevan, kun tuo on hirveän arka forssin suhteen. Pallon vauhdin pitää olla sopiva, nytkin alussa lähti vähän liian kovaa ja jäi kakkoskymppiä. Hiljensin sitten heittoa, niin ollaan puhuttu, niin munat maahan ja palloa radalle, Joonas virnisti.
- Treba oli aika työläs kyllä. Ehkä työläin ikinä, sen forssin hallitseminen on raskasta. Sitä piti miettiä koko ajan, ettei lähtenyt liian kovaa. Tänään jos lähti yhtään liian kovaa, kymppi jäi saman tien.
- Olen tyytyväinen myös siitä, että sain myös koottua itseni sen 300-sarjan jälkeenkin. Helposti siinä käy niin, että treban jälkeen tulee herpaantuminen. Pelasin hyvin loppuun saakka, Joonas myhäili.

Erän kakkonen oli Ailecin Olli Pakonen, joka otti ensiyrittämällään loppukilpailupaikan tuloksella 1393. Paras seniori tässä sille ikäryhmälle suunnatussa erässä oli syksyllä 50 täyttävä Sami Luoto, 1289.

Tämän päivän toinen erä on veteraanikeilaajien erän, siinä on mukana myös 94-vuotias Aarne Pajunen Tampereelta.

Seija Lankinen

Talin sivuille
Kisasivut
Online scoring


« Palaa