Nuorisotoiminta

Tulosta

Ammattiopistojen ja korkeakoulujen luokkienväliset Let´s Bowl-keilakilpailut

Tuloslomake/pöytäkirja

Ohjeet: Koululaisten ja opiskelijoiden luokkienväliset Let´s Bowl-keilakilpailut (pdf)

Suomen Keilailuliitto käynnistää tammikuussa yhteistyössä Koululiikuntaliiton (KLL), Opiskelijoiden liikuntaliiton (OLL) ja Suomen ammattikoulujen (SAKU) kanssa jälleen ison nuorisotyöhankkeen. Hankkeessa on merkittävää, että nuo yllämainitut järjestöt ovat mukana ja huolehtivat hankkeen markkinoinnista kouluille ja opettajille sekä tulospalvelusta. Nyt pyydämme, että keilahallit osallistuisivat aktiivisesti markkinoimalla kisaa hallissa opettajille, kun he tulevat ryhmänsä kanssa keilaamaan.

Markkinointi keilahallissa on helppoa. Tehtävänä on vain joka kerta, kun koululaisryhmä tulee hallille keilaamaan, kertoa kisasta opettajalle sekä antaa oheinen kilpailupöytäkirja.

Huom! Huomioikaa, että kilpailu pelataan baker-systeemillä, jossa heitetään vuororuuduin.

Kun luokka tai opiskelijaryhmä on pelannut pelin, ottakaa pöytäkirjat vastaan ja toimittakaa ne SKL:n toimistolle mahdollisimman usein tulospalvelun korkean laadun varmistamiseksi joko sähköpostitse

arja.lehti@keilailu.fi tai kirjeitse;

Suomen Keilailuliitto

Ruusulankatu 3
00260 Helsinki

Tämä on tuhannen taalan paikka saada koululaiset innostumaan keilailusta ja palaamaan keilahalliin myös liikuntatuntien ulkopuolella. Tsemppiä kaikille!!

 

 Lopputulokset 2017