Kilpailutoiminta

Tulosta

 

 

Finnish Masters pistetilanne 26.5.2019      
           
Miehet Naiset Seniorimiehet Seniorinaiset Junioripojat Junioritytöt


Pistejärjestelmä 

Kilpailujen aikataulu

Kiertuefinalistien määrä ja pistesäännöt

Tällä hetkellä käynnissä olevat Finnish Masters osakilpailut:
(Kilpailuilmoitus avautuu, kun painat linkkiä)

Halli

  Kilpailun nimi Kategoria
Karsinta
  Finaalipäivä
             
             

 

Finnish Masters -kiertue

Suomen keilailuliitto ylläpitää osoitteessa www.keilailu.fi Finnish Masters -pisteisiin pohjautuvaa luetteloa ja esittelyä Suomen parhaista keilaajista ryhmittäin. Ryhmät ovat: Miehet yleinen, Naiset yleinen, Seniorimiehet, Seniorinaiset, Junioripojat ja Junioritytöt.

Finnish Masters -pisteiden perusteella 72 pelaajaa kutsutaan syksyllä 2019 pelattavaan Finnish Masters -lopputurnaukseen, jonka palkintopotti tulee olemaan arviolta noin 15.000 euroa.

Finnish Masters -pisteitä voi saavuttaa Ranking osakilpailuista, miesten- ja naisten SM-kilpailuista, seniorien SM-kilpailuista, juniorien SM-kilpailuista, Junnu Tourilta, Brunswick Ballmaster Openista, kaikista EBT osakilpailuista, kaikista PBA osakilpailuista sekä erikseen Finnish Masters osakilpailuksi hyväksytyistä turnauksista.

Ehdot täyttävä turnaus Suomessa voi hakea Finnish Masters -osakilpailun statusta. Turnaus voi olla suunnattu kaikille tai vain joillekin ryhmille. Mikäli turnaus on suunnattu kaikille saa seniori- tai junioripelaaja sekä yleisen että oman ryhmänsä pisteitä. Kaikille suunnatuissa turnauksissa oman ryhmän pisteitä saa yleisen tulosluettelon sijoitusten mukaan. Esim. seniorinaisen sijoittuessa yleisessä turnauksessa sijalle 5 saa hän pistetaulukon sijan 5 mukaiset pisteet myös senioriryhmässä vaikka hän oli koko turnauksen paras seniorikeilaaja. Turnauksen hyväksymisestä Finnish Masters -kiertueelle päättää SKL:n Kilpailu- ja Sarjavaliokunta.

A-taso:

Kilpailut ovat tasoituksettomia lukuun ottamatta mahdollisia naisten tasoituksia

B-taso:

Kilpailun maksimitasoitus on 32 pistettä/sarja

Kilpailun minimi palkintopotti on 5.000 euroa

C-taso:

Ei rajoituksia tasoituksissa

Kilpailun minimi palkintopotti on 3.000 euroa