Järjestötoiminta

Tulosta

Peke Open 2019 erikoislähdöt ja Unelmien liikuntapäivä

Tervehdys taas.

Peke haluaa olla tänäkin vuonna Olympiakomitean järjestämässä Unelmien liikuntapäivä tapahtuman hengessä mukana. Tempaus järjestetään 10.5 teemana kaikenikäiset yhdessä liikkeelle. Tuo päivä osuu valitettavasti meidän kisan toiseksi viimeiselle päivälle ja emme siihen yhteyteen voi tätä järjestää. Mutta eipä hätää, ajattelimme että järjestämme sivukisan Peke Openiin. Eli sivukisa on parikilpailu jossa parina pelaavat juniori ja veteraanikeilaaja. Pelaajien ei tarvitse olla samasta seurasta mutta parin täytyy pelata samassa lähdössä. Pelaajat ilmoittavat kassalle ennen erän alkua että osallistuvat parikilpailuun. Kilpailuun voi osallistua aikavälillä 26.4.19 -9.5.19. Parhaan yhteistuloksen keilanneen parin palkitsemme kahdella kahdenpallon rollerilla.

Veteraanilähtö pelataan pe 3.5 klo 11, seniorierä la 4.5 klo 11.00, junnuerä la 4.5 klo 13.30 ja Ladyt kutsutaan radoille ma 6.5 klo 18.00. Erikoiserien parhaat palkitaan erikseen. Erikoiseriin saa toki muutkin osallistua mutta he eivät silloin osallistu erikoislähdön palkinnon tavoitteluun.

Kisan alkuun enää pari viikkoa, jos vielä ei ole pelipaikkaa varattuna niin nopeasti varaamaan.

Takatalvi terveisin

PEKE

JuPeKu, 09.04.2019 12:18

Kommentit, 1 KPL Kirjaudu sisään ja kommentoi


Hieno juttu, että järjestätte tuollaisen kisan, mutta varmasti suuri osa keilaajista ei tiedä keilaseura PeKeä, tai missä hallissa seura pelaa ja järjestää kisan. Toki etsimällä sen löytää, mutta olisi helpompi, jos se olisi luettavissa itse jutusta. Muuten toivotan menestystä ja runsasta osanottoa kisallenne. Ai niin muille tiedoksi, että PeKehän on Paimiosta ja kisa pelataan käsittääkseni Hanhivaarssa.

Terveisin

Olli

 

 

 

Olli Jokinen, 09.04.2019 16:04


« Palaa