Arvokilpailut

Tulosta

Viimeiset suomalaistunnelmat Meksikosta

12.11.2017

53. maailmancup on saatu päätökseen Meksikon Hermosillossa. Tässä vielä viimeisiä suomalaistunnelmia kisapaikalta.

Valmentaja Sami Konsteri viestitti Meksikosta vielä viimeisiä kisatunnelmia ja kertoi myös Suomen trion, Sami, Sanna Pasanen ja Niko Oksanen, jatkosuunnitelmista.

- Suomalaisten pelit eivät aivan riittäneet kärkikamppailuun, vaikka hyvää peliä saatiinkin aikaan. Sanna antoi ensimmäisenä päivänä siimaa hiukan liikaa ja Niko taas loppupäivinä. Mukavin mielin tästä jatketaan kohti Las Vegasin MM-kilpailuja. Banketti on vielä täällä Meksikossa hoitamatta, mutta sen jälkeen lähdetään katsomaan on Trump rakentanut muuria Meksikon ja USA:n väliin, Sami virnisteli.
- Lento on Vegasiin sunnuntaina, josta suuntaamme Los Angelesiin treenailemaan ja latailemaan akkuja MM-koitosta varten. Kaikki kulki radoilla pelaajien kanssa hienosti ja tuli muutamia asioita, mitä porukalla sitten reilun viikon aikana vahvistetaan. Useinhan kisojen jälkeen jää sellainen tunne, että nyt olisi hyvä lähteä kisoihin, kun on ratkaistu ongelmia yhdessä. Nythän se on hienosti mahdollista, joten otetaan kyllä kaikki irti, kun näin saadaan ammattiurheilijoiden elämää kuukausi elää, Sami totesi.
- Kisat päättyivät filippiiniläisjuhliin naisten sarjassa ja USA:n miesten sarjassa. Kummatkin finaalit ratkesivat jo sarjan puolivälissä, joten jännitettävää ei ollut. Mutta oli hienoa, että saatiin taas keilailua suoraan TV-lähetykseen täällä Meksikossa. Ja edelleen, tämä on kokonaisuutena hieno turnaus kaikkine järjestelyineen, on ollut hienoa saada olla mukana, Sami päätti.

Seija Lankinen 


« Palaa