SM-kilpailut

Tulosta

Kärkituloksia Kuortaneella, tulostaso pysyy edelleen maltillisena

Kilpailujen toistaiseksi nuorimman osallistujan, Emma Palermaan (7 vuotta), tyylinäyte. Kuva: Piritta Maja

17.04.2018

Junioreiden ja nuorten SM-kilpailujen neljännellä kilpailuviikolla tehtiin loppukilpailuihin oikeuttavia tuloksia. Viikonlopun ykkösnimi oli Helsingin GB:n Pyry Puharinen, joka keilasi junioripoikien kärkeen tuloksella 1720.

Junioripoikien sarjan kärkeen hyökkäsi vastikään EM-kilpailuissa parikultaa yhdessä Jesse Ahokkaan kanssa voittanut Pyry Puharinen, GB, tuloksella 1720. Hän pelasi myös parikisan kultaan kiinni yhdessä Olli-Pekka Pajarin kanssa. Pajarin tulos 1660 on sekin nuorten sarjassa vahvaa kärkiosastoa ja riittää finaaliin. Tällä hetkellä poikien parikisan kolmen kärki on aikuisten sarjoistakin tuttua luettavaa: GB, Mainarit ja TKK.

Tyttöjen sarjoissa ei viikonloppuna tapahtunut suuria muutoksia. Juniorityttöjen sarjaa johtaa viime viikon uutisoinnista poiketen Kuopion Kolauksen Anni Haataja (1294), jonka tulos oli aluksi merkitty virheellisesti nuorten sarjaan. Haastava rataolosuhde näyttää jättävän kaikkien sarjojen finaalirajat maltillisiksi, mikä varmasti tuo myös yllätyksellisiä finalisteja ja loppukilpailusta karsiutumisia. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan kahden viimeisen kilpailuviikon antia! Vielä mahtuu mukaan, vapaita paikkoja löytyy kaikista eristä viimeistä lukuun ottamatta.

  

Rataolosuhde

Tulokset

Ilmoittautuminen

 

Piritta Maja


« Palaa