Kansainväliset kilpailut

Tulosta

Koivuniemi nousi kuudenneksi PBA Senior US. Openissa

Mika Koivuniemi nousi hyvän blokkinsa ansiosta kuudenneksi PBA Senior US. Openissa. Kuva: Leena Koivuniemi

13.06.2018

Mika Koivuniemi pelasi hienon toisen blokin PBA Senior US. Openissa ja nousi kuudenneksi. Kimmo Lehtonen on tällä hetkellä sijalla 24.

Suomalaiset keilasivat toisen blokin hoitamattomille radoille heti toisen ryhmän pelien päätyttyä, joten pelipaikka oli heti pelin alussa todella ylähäällä. Mika Koivuniemi jatkoi siitä mihin ensimmäisen osion lopussa jäi. ”Major Mika” keilasi blokkiin 1364 pistettä. Peli oli häneltä hyvin tasainen, sillä kaikki sarjat olivat välillä 216-236. Koivuniemellä on 12 sarjan jälkeen tuloksena 2632 ja hänen sijoituksensa on kuudes.
Hän oli pelin jälkeen tyytyväinen.
- Tänään oli ihan hyvä päivä, pelasin hyvin ja vauhtiradatkin olivat parempia, mutta eivät täydellisiä, Mika muotoili.
A-ryhmä pelasi siis hoitamattomille radoille, ja peli oli heidän ensimmäiseen blokkiin verrattuna tietysti erilaista.
- Tulin aamulla hallille ja B-ryhmä pelasi neljännessä sarjassa ylempää kuin mihin me lopetimme ensimmäisen blokin. Minua ei ylempää pelaaminen haitannut, sillä pystyin pelaamaan sieltä hyvin, Mika totesi.
Kilpailun kärjessä keilaa Michael Haugen Jr. tuloksella 2769. Toisena on ensimmäisen blokin jälkeen johtanut Mark Williams tuloksella 2745, ja kolmantena Rolando Sebelen pistein 2722.
Kimmo Lehtosen toinen osio ei sujunut toivomalla tavalla.
- Tänään oli aikalailla erilainen päivä, eikä pelkästään pelillisesti, Kimmo viestitti.
Kimmolle oli käydä huonosti kolmannessa sarjassa kengän tökättyä.
- Kenkä pysähtyi kuin seinään ja lensin radalle. Onneksi ei käynyt pahemmin, sillä minulta on leikattu kaularanka neljä viikkoa sitten, Kimmo sanoi.
Lehtonen avasi pelin sarjoin 191, 191 ja 181. Kolmannen sarjan kaatumisen jälkeen Kimmo sisuuntui ja painoi neljänteen 266 sarjan. Myös viides sarja meni hienosti ja tuloksena 221. Päätössarjaan hän ei loppukiriä saanut aikaan, vaan lopetti 196 sarjaan. Yhteistulos kuuteen sarjaan oli 1246 ja yhteistulos 12 sarjan jälkeen 2530. Kimmo on karsinnan puolivälissä 24:s.
Suomalaiskaksikko keilaa seuraavan kerran klo 19:00 Suomen aikaan. Kolmannessa blokissa he keilaavat hoidetuille radoille ensimmäisen blokin tavoin.

PBA:n sivuille

Olli Pakonen


« Palaa