European Bowling Tour

Tulosta

Kallio ja Putkisto jatkoon Tukholmassa

06.01.2019

Neljä suomalaista jatkaa pelejään AIK:n finaalissa. Pyry Puharinen pelaa junioreiden B-finaalissa.

Finaalin ensimmäinen vaihe on pelattu ja toinen vaihe on juuri alkanut. Kilpailun järjestäjillä oli ongelmia tulosjärjestelmän kanssa aamupäivällä, joten osa tuloksista oli vajavaisia. Nyt ne on kuitenkin päivitetty. Jesse Ahokkaan tulos semifinaalissa oli 1357 ja hänen sijoituksensa siinä oli toinen. Finaalissa hän ei kuitenkaan saanut enää peliään käyntiin ja jäi ensimmäisen vaiheen hännille.

Jesse Kallio oli ensimmäisen vaiheen tehokkain pistein 1455. Myös Teemu Putkisto keilasi hyvin ollen jälleen yhdeksäs tuloksella 1374. Muut suomalaiset eivät yltäneet jatkoon. Niko Oksanen oli lähimpänä jatkopaikkaa sijalla 26 pistein 1265, kun 24 parasta eteni toiseen vaiheeseen ja siihen vaadittiin vain 5 pistettä enemmän, 1270. Myöskään Kaaron Salomaa ei jäänyt kauas jatkopaikasta, kun hän oli 31. pistein 1251.

Finaalin toiseen vaiheeseen tulevat mukaan karsinnan kahdeksan parasta, joten myös Tomas Käyhkö ja Juuso Tiainen pääsevät radalle.

Myös B-finaalien osalta järjestäjät saivat tulokset päivitettyä. Junioreiden B-finaalissa keilaa Pyry Puharinen, joka nousi semifinaalissa takkuisen alun jälkeen tulokseen 1281. B-finaalit alkavat Suomen aikaa klo 16.

Tulokset
Online scoring

Eliisa Hiltunen

 


« Palaa