Ranking

Tulosta

Rankingia lauantaina Talissa

06.10.2016

Kauden ensimmäinen Ranking -osakilpailu keilataan tulevana lauantaina Talissa. Mukana on 108 pelaajaa, joten tunnelmaa Talista ei puutu

Tämän kauden Rankingin suurin muutos on se, että siinä on mukana 108 pelaajaa entisen 90 sijaan. Kiinnostusta lisäsi se, että Ranking -osakilpailut toimivat jokainen omana karsintakilpailunaan senioreiden MM-kilpailuihin. Rankingin kiertuefinaaliin selviää 32 parasta. Kiintiöpaikat ovat senioreilla, naisilla ja nuorilla. Lauantaina pelit alkavat kello 9.30 kahdeksalla sarjalla. Aikaa vierähtää ensimmäiseen blokkiin, sillä pelaajia on kuusi per pöytä, mutta tasapuolisuuteen on tässä pyritty niin kaikki ovat radoilla samaan aikaan. Pelaajamäärän noustessa myös jatkajien määrää on nostettu kuudella eli nyt jatkoon menee 24 parasta. 24 parasta pelaavat kuusi sarjaa, jonka jälkeen kahdeksan parasta jatkavat round robin peleihin. Päivä on paketissa noin kello 22.00. Olosuhde ensimmäisessä osakilpailussa on 37 jalkaa pitkä, joten kovin ylhäältä pelaajat tuskin aloittavat pelejään. Tämän alleviivaa myös tuore miesten EM-kisojen joukkuekullan ja henkilökohtaisen mastershopean saavuttanut Juhani Tonteri.
- Lyhyemmillä olosuhteilla pelataan yleensä suorempia linjoja ja kierrepelaajat hakevat kontrollia uretaanipalloista. Rataeroista tulee todennäköisesti suuria, kun öljyä on lisäksi paljon. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen olosuhde, veikkaan matalahkoa tulostasoa, Juhani toteaa. Juhani kuuluu Rankingin kestomenestyjiin ja hänelle Rankingit on yksi kauden välitavoitteita.
- Ranking-kisoja on aina ollut kiva pelata, koska niissä on urheilullinen pelimuoto. Pelataan paljon sarjoja haastavissa olosuhteissa. Odotan mielenkiinnolla myös tätä kautta. Hitaampi pelirytmi tuo tällä kertaa omat haasteensa. Tonteri kuuluu aina Rankingin ennakkosuosikkeihin, mutta nyt hän pistää jäniskevennyksen haastattelun loppuun.
- Viime kauden tapaan veikkaan Olli Pakosen voittoa, Tonteri heittää.

 

Olli Pakonen


« Palaa