Arvokilpailut

Tulosta

Myös Pyryn tie nousi pystyyn mastersissa

16.04.2017

Pyry Puharinen hävisi ottelunsa Belgian Joppe Belmasille suoraan 2-0 ja myös hänen kisat ovat näin ollen ohi. 

Ensimmäisen sarjan Pyry aloitti kolmella paikolla ja teki sen jälkeen viisi kaatoa peräkkäin. Hän johti tuossa kohtaa noin 20 pisteellä. Yhdeksänteen ruutuun Pyry heitti seiska keilasta ohi ja belgialainen meni ohi. Pyry ei saanut kymppiin tuplaa, joten Belmansille riitti puhdas, minkä hän teki ja vei sarjan 228-221.

Toisen sarjan Pyry aloitti tuplalla, Belmans triplalla. Belgialainen teki neljänteen ruutuun reiän, jota hän ei paikannut. Pyry ei saanut sarjaansa enää tuplia ja, kun sekaan mahtui yksi paikkaamaton reikän eteni Belmans neljän joukkoon. Toinen sarja päättyi 189-219 ja koko ottelu 0-2.

Poikien mastersin neljän parhaan joukkoon pelasivat Belmansin lisäksi Ukrainan Oleksandr Nechypaiev, Slovenian Ziga Zalar sekä Ruotsin William Svensson. Kaikki ottelut päättyivät 2-0.

Poikien välieräparit ovat Nechypaiev – Belmans ja Zalar – Svensson.

Tyttöjen mastersin välieriin etenivät Tanskan Megan G.Dicay, Hollannin Denise Blankenzee, Ruotsin Mathilda Tidbeck ja Venäjän Maria Koshel. Blankenzee ja Koshel veivät ottelut suoraan 2-0. Kahdessa muussa ottelussa pelattiin kolme sarjaa.

Tyttöjen välieräparit ovat Koshel – Dicay ja Blankenzee Tidbeck.

Välierät alkavat kello 13.30.

Olli Pakonen

Tulokset

Online scoring

Livelähetys

Järjestäjän sivuille

Kuva-albumi EYC2017


« Palaa