European Bowling Tour

Tulosta

Osku rullasi karsintakärkeen

09.07.2017

Madridin EBT-turnauksen karsinta on päättynyt ja loppukilpailuun selvisi kolme suomalaista. Osku Palermaa intoutui lauantaina iltapäivällä oikein pyhäpeliin ja rynnisti koko karsinnan ykköseksi tuloksella 1547. Myös Jari Ratia ja Eliisa Hiltunen lunastivat paikan finaaliin.

Osku Palermaa oli luonnollisesti tyytyväinen hirmupeliinsä:
- Oli hyvä päivä, rata-arpa oli hyvä ja tuli jopa hyvää peliä ja arvauksetkin osuivat ihan kivasti kohdalleen, Osku kertoili.
- Toivottavasti sunnuntaina tulee samanlaista peliä, tai ainakin riittävää, niin hyvin menee, hän ennakoi loppukilpailua

Palermaan peli oli todella laadukasta ja tasaista. 1547 antaa keskiarvoksi 257,8, joten ei siihen huonoja sarjoja sovikaan. Osku veteli alusta alkaen lujaa ja viiden sarjan kohdalla hänellä oli tulosta jo 1326, johon viimeiseen sarjaan tuli ravisteluksi vain 221. Aika poika.


Jari Ratian perjantaina keilaama 1417 riitti kuitenkin helponlaisesti finaaliin, vaikka muuta ennakoinkin. Eliisa Hiltunen yritti loppukilpailuun viisi kertaa ja onnistui lopulta viimeisessä erässä takomaan 1416. Ellu keilasi todella hyvin myös muilla yrityksillä, kolme kertaa päälle 1350.
Juhani Tonteri ja Pyry Puharinen saivat molemmat aikaiseksi 1382, mutta se ei noissa tulosjuhlissa piisannut. Karsintaraja jäi kahdeksan pisteen päähän.

Loppukilpailu alkaa klo 10 Suomen aikaa. Ensimmäisessä osassa radalla ovat Ratia ja Hiltunen, Palermaa tulee mukaan kolmannessa vaiheessa.

Pekka Korpi

Järjestäjän sivuille

 

 

 


« Palaa