World Bowling Tour

Tulosta

Koivuniemi jatkaa matseihin

29.02.2008

Mika Koivuniemi ei ollut Don Johnson Buckeye State Classic -turnauksen karsinnassa aivan viime viikkojen tasoisessa vireessä, mutta lunasti paikan 32 parhaan jatkoon.

Tämän viikonlopun turnaus pelataan "perinteisellä" tavalla eli peliä jatkaa 32 keilaajaa paras seitsemästä sarjasta otteluin. Viikko sitten karsinnan sijoituksilla oli merkitystä siten, että kärkijoukko pääsi suoraan kolmannelle kierrokselle. Nyt kaikki aloittavat heti, tosin kahdessa ryhmässä.

Mika Koivuniemi keilasi tasaiset seitsemän sarjan blokit 1547 ja 1513. Kokonaistulos 3060 riitti vasta 27 sijalle, mutta sillä ei nyt ole merkitystä. Jatkossa pitää vain pystyä voittamaan eteen tulevat vastustajat. Aivan letkeästi ei jatkopaikka Mikalle napsahtanut, sillä eroa 33 sijaan jäi vain 19 pistettä.
Karsinnan voittoon keilasi Ritchie Allen, joka paukutti toisessa blokissaan hurjan tuloksen 1747, ensimmäisen 1548 jatkeeksi.

Mika kohtaa ensimmäisessä pelissään karsinnassa seitsemänneksi keilanneen PJ Hagertyn. Ensimmäisenä naiskeilaajana kautta aikain paikan PBA kiertueelle viime vuonna lunastanut Kelly Kulick otti jatkopaikan 28:ntena ja pelaa ensimmäisen ottelunsa Eugene McCunea vastaan.

- seija lankinen - PBA:n sivuille

« Palaa