SM-kilpailut

Tulosta

Samuli Tiainen ensimmäisen blokin paras

Samuli Tiainen, ykkösmies ensimmäisessä blokissa pistein 1689.

27.05.2017

Riihimäen Sinisten Samuli Tiainen oli tehokkain mies, kun keilattiin SM-loppukilpailun ensimmäinen kahdeksan sarjan osio, jossa keilasivat karsinnassa sijoille 25-48 sijoittuneet. Samuli teki hieman vajaat sata päälle parin, 1689. Pariin ylsi kaikkiaan viisi miestä.

Mitään suurta kaatojuhlaa erässä ei nähty, olosuhde on haastava. Samuli Tiainen aloitti pelin kolmella 220 ylittäneellä sarjalla, mutta sitten tuli vain 187. Loppu kulki hieman päälle parin, tosin seitsemäs sarja neljä pistettä sen alle. Piikkipaikka toki ilahdutti miestä, mutta omaan suorittamiseensa hän ei ollut tyytyväinen.
- Ei ollut mitään hyvää pelaamista. Paljon enemmän olisi ollut tehtävissä, huonoja heittoja tuli liikaa, Samuli tuumasi.
- Polvitaipeessa tuntui vihlontaa, mikä alkoi jo alkuviikolla Lahden finaalissa. Hassua sinänsä, että en ole edes keilannut nyt kovinkaan paljon. Ehkä se johtuukin siitä, että olen keilannut vähemmän, Samuli kertoi.
- Uskon, että se tuosta vähän turtuu, niin on saumaa tehdä enemmän tulosta toisessa osiossa, hän päätti.

Lahden Bayn Kaaron Salomaa jäi Tiaisesta vain kolme pistettä ja ottanee varmuudella paikan 24 jatkajan joukkoon illan toiseen kahdeksan sarjan osioon. Myös Timo Raatikaisen, GB, tulos 1681 sekä Joe’s Goldin Tatu Hirvosen 1657 avannevat tien jatkoon. Tornadoksen Peter Strömberg teki viidentenä miehenä parilukeman 1619. Ennen osiota kilpailunjohtaja Pekka Korpi arveli, että 24 joukkoon vaaditaan paritulos, mutta näyttää siltä, että sellainen 1550 lukemakin riittänee.

Kello 13:00 karsinnan kärkimiehet aloittavat viikonlopun urakkansa kahdeksan sarjan pelillään.

Seija Lankinen


« Palaa