European Bowling Tour

Tulosta

Ratia ja Hiltunen menossa loppukilpailuun

26.08.2017

Malmössä keilattavan Lucky Larsen Mastersin karsinta on viimeistä erää vaille valmis ja kolme suomalaista on tyrkyllä finaaliin, Sanna Pasanen, Jari Ratia ja Eliisa Hiltunen.

Perjantain iltaerässä Eliisa Hiltunen keilasi tasaisen varmasti sarjat 192-225 saaden tulosta 1245 ja kun siihen lisätään naisten tasoitus, tulee hänelle yhteistulokseksi 1293, millä näyttää selviävän mukaan sunnuntain loppukahinoihin. Näin, koska kilpailun tulostaso on jäänyt kovin maltilliseksi. Karsintaraja tulee jäämään selvästi alle 1300 pisteen. Hieman tuon rajan yli, viidellä pisteellä, veteli Jari Ratia lauantain aamuerässä ja hän on myös vahvoilla loppukilpailun suhteen. Jo aiemminhan loppukilpailupaikkansa varmisti Sanna Pasanen, jonka tulos 1330 riittää ennen viimeistä erää sijalle seitsemän, eli hän on pääsemässä suoraan finaalin toiselle kierrokselle.
Mika Koivuniemi pelasi perjantaina kaksi kertaa, mutta molemmat jäivät 1250:n hujakoille, mikä ei finaaliin riitä. Lauantain yritys Mikalla jäi alle parin ja hän ei enää viimeisessä erässä pelaa. Myöskään senioripaikkaa ei Mikalle tule, sillä Lars Lindbäck meni hänestä parikymmentä pistettä ohi ja on viemässä tuon paikan.
Osku Palermaa ei pelannut perjantai-iltana ja lauantain ainoa peli meni pahasti pieleen, joten Oskua ei tämän kisan loppukilpailussa nähdä.
Kimmo Lehtonen jätti pelaamiset jo ensimmäisten erien jälkeen, eikä hänen alle parin jäänyt tuloksensa tietenkään jatkoon piisaa.

Loppukilpailu alkaa sunnuntaiaamuna klo 9.00 Suomen aikaa. Aluksi keilataan kuusi sarjaa, josta 16 parasta pelaajaa jatkaa toiselle kierrokselle. Siinä pelataan kahdeksan sarjaa, josta kahdeksan kärkikeilaajaa jatkaa kolmanteen vaiheeseen. Nuo kahdeksan pelaavat vielä neljä sarjaa edellisen osan pisteitiin ja 12 sarjan perusteella neljä parasta keilaa perinteisen porrasfinaalin.

Pekka Korpi

Järjestäjän sivuille

 

 

 


« Palaa