European Bowling Tour

Tulosta

Tulostaso nousee hiljalleen AIK:ssa

04.01.2018

Tukholmassa keilattavassa European Bowling Tourin osakilpailussa AIK International Tournamentissa tulokset nousevat sitä myötä, kun raskas tykistö nousee lauteille.

James Gruffmanin kärkitulos ja Isabelle Hultinin kakkossija pitävät edelleen, 1465 ja 1463. Nuo lukemat ovat sen verran kovia, että ne saattavat kestää pitkäänkin. Kahdeksan parhaan joukkoon ovat kiilanneet mm. Jesper Svensson ja Singaporen Shayna Ng. Kahdeksas tulos on torstai-iltana 1409. Tuore maailmanmestari, Kanadan Francois Lavoie, teki 1399 ja on kymmenentenä.
Suomalaiskärki on ennallaan, Jesse Kallio 1350, Juuso Tiainen 1349 ja Samuli Tiainen 1334. Poikien sijoitukset tippuvat hiljalleen ja noilla tuloksilla tuskin pääsee 38 suoran loppukilpailijan joukkoon. Tällä hetkellä raja on 1329.
Meikäläisistä aloittamatta ovat vielä ainakin Sanna Pasanen, Eliisa Hiltunen ja Osku Palermaa. Myös kilpailun valovoimaisin osanottaja, USA:n Walter Ray Williams Jr. puuttuu vielä kokonaan tuloslistalta.

Karsinta jatkuu vielä pari päivää, kunnes löydetään kaikki ne sata keilaajaa, jotka pääsevät yrittämään ison palkinnon jahtia.

Pekka Korpi
Järjestäjän sivuille

 

 

 


« Palaa