SM-kilpailut

Tulosta

Senioreiden SM-kilpailut alkavat Kouvolassa

22.01.2018

Perinteiseen tapaan seniorit avaavat keilailukevään SM-mitalijahdin. Tänä vuonna kilpailut käydään Kouvolassa.

SM-kilpailujen ensimmäinen karsintäerä pelataan tiistaina 23.1. ja sen jälkeen eriä on lähes päivittäin seuraavan viiden viikon ajan. Miesten karsinnasta loppukilpailuun selviytyy alkukilpailun 24 parasta ja naisten loppukilpailuun kahdeksan parasta. Naiset ratkaisevat SM-mitalien kohtalon lauantaina 3.3. ja miesten vuoro on sunnuntaina 4.3. Pelit alkavat molempina päivinä kello 10.00. Suomen Keilailuliitto lähettää koko finaaliviikonlopun suorana nettilähetyksenä.

Viime vuoden hallitsevina henkilökohtaisina Suomen mestareina kilpailuun lähtevät Helsingin Grankulla Bowlaren Reija Lunden ja Porin Giantsin Ari Valaranta. Edellisen kerran Kouvola isännöi senioreiden SM-kilpailuja vuonna 2004, jolloin sekä miesten että naisten mestaruudet jäivät paikkakunnalle. Tuolloin All Starsin Heikki Laitinen ja Pinfansin Kirsti Kiri-Linden nappasivat mestaruudet.

SM-kilpailujen valmistelut ovat sujuneet hyvin ja Kouvolan keilahalli on nyt viritetty huippukuntoon. Kilpailuerät ovat täyttyneet hyvää vauhtia ja varsinkin viikonloppujen eriin on tarjolla enää hajapaikkoja. Ilmoittautuminen on edelleen käynnissä, joten vielä on mahdollisuus varata pelipaikkoja. Kouvolassa keilailun ystäviä palvelee neljä ratakameraa ja online scoring, jotka tekevät kilpailuerien reaaliaikaisesta seurannasta erittäin helppoa.

Joni Oksanen

SM-kilpailujen sivulle


« Palaa