Kansainväliset kilpailut

Tulosta

Palermaalta vaaditaan jo venymistä

Jacob Butturff

16.02.2018

PBA:n 60-vuotis juhlakilpailussa Indianapolisissa on keilattu jo ensimmäinen round robinin osa ja paikat viiden kärkeen ovat jaossa. Osku Palermaa on hieman hiipunut, mutta mahdollisuudet mukaan ovat vielä olemassa.

Rahoille päässeet keilasivat kahdeksan sarjaa ja siitä 24 parasta jatkoivat täyden round robinin, josta on keilattu ensimmäinen kolmannes, kahdeksan sarjaa. Osku Palermaan aamun pelit kulkivat laskevan trendin mukaan, 1749. Tulostaso laski muillakin, joten Oskun sijoitus laski vain yhdellä, seitsemänneksi. Huippusarjat puuttuivat kokonaan ja kun pari sarjaa lipsahti alle parin, oli tulos se mikä oli.
Palermaa kommentoi edellistä toista karsintablokkia ja rahastajien jatkoerää:
- Aika samoissa merkeissä, kuin riskin peli. Eka rataparilla tosin siinä toinen rata kulahti alta ja 189, kun vielä vikaan ruutuun jäi 3-6-7-10, josta pelkästään 6 pois. Hyvin oltiin muutoksissa mukana, hyvää peliä ja 20 päälle. Lopussa menevät kentät kovin erilaisiksi ja kaiken näköistä näkyy, oli kertomus karsintablokista.
- Rahastajien erä tänään, jostain syystä porukka aloitti sieltä täältä ja sen mukaan menivät radatkin sotkuisiksi ja tulokset putosivat. Mielestäni pelasin tänäänkin yhtä hyvin, mutta tulos putosi ja tuli 140 päälle. Tosin niin putosi koko lavan tuloksetkin. Keli on aika helpohko ja simppeli aluksi ja sen takia noiden vasureiden vauhdissa on vaikea pysyä. Parhaamme toki teemme!!
- Itsellä tuli pieni muutos peliin, kun olen tälle viikolle porannut muutaman 16 paunan pallon ja periaatteessa käyttänyt vain niitä tämän viikon. Saa nähdä tuleeko täysi vaihto painon kanssa, Osku tuumaili.

Valitettavasti round robinissa tuo laskeva trendi jatkui, tulosta kertyi 1703 ja voittoja kahdeksasta pelistä vain kolme sekä yksi tasapeli. Tämän myötä Ode putosi sijalle 13 ja ero viidenteen sijaan kasvoi 107:ään pisteeseen. Tuo ei vielä ole ratkaiseva, sillä onneksi matkaa on jäljellä 16 sarjaa ja bonukset päälle. Tahdin pitää kuitenkin parantua, mikäli telkkariin mielii.

Kärkeä pitää tässä vaiheessa melko omintakeisella tekniikalla keilaava vasuri Jacob Butturff, joka jahtaa uransa kolmatta PBA-voittoa. Hän on keilannut 32 sarjaa keskiarvolla 238. Round robinissa tuli neljä voittoa, neljä tappiota ensin, sitten lopuista voitot. Marshall Kent on toisena 94 pistettä jääneenä ja uusi nimi Keven Williams 40 pistettä kauempana. Viidettä sijaa pitää tässä vaiheessa Andrew Cain, josta Palermaa siis on jäänyt 107 pistettä.

Round robinin kaksi viimeistä kierrosta keilataan perjantain ja lauantain välisenä yönä ja porraspelit maanantaita vasten yöllä Suomen aikaa.

Pekka Korpi
Kuva PBA

PBA:n sivuille

 


« Palaa