Kansainväliset kilpailut

Tulosta

Belmontelle tuplapiikki Ohiossa

Jason Belmonte ja Bill O'Neill

24.02.2018

Australialainen Jason Belmonte hallitsee ratoja Ohion Columbusissa. Eilisen henkilökohtaisen kilpailun lisäksi hän keilasi kärkeen Mark Roth/Marshall Holman parikilpailussa yhdessä Bill O´Neillin kanssa. Osku Palermaa ei Dom Barrettin kanssa selvinnyt porraspeleihin.

Neljätoista jatkoon päässyttä paria keilasi kaksi kahdeksan sarjan blokkia Baker pelitavalla, jotta saataisiin selville viisi paria porraspeliin. Jason Belmonte ja Bill O’Neill johtivat kisaa selvästi jo 60 sarjan karsinnan jälkeen. Lopullisesti he sinetöivät piikkipaikkansa päivän ensimmäisessä pelissä, jossa syntyi kova lukema 1970. Sen avulla kaksikko karkasi lähimmältä jahtaajaltaan jo yli 400 pisteen päähän. Loppu oli sitten kosmetiikkaa. Kakkosportaalle TV-pelejä varten nousivat EJ Tackett ja Marshall Kent. Kolme muuta paria porraspeleihin ovat Kristopher Prather ja Brandon Novak, DJ Archer ja Shawn Maldonado sekä veljekset Michael ja Darren Tang.

Osku Palermaalla ja Dom Barrettilla oli 151 pisteen kaula kurottavanaan porraspelejä ajatellen ja tosissaan miehet siihen ryhtyivät. Urakka ei kuitenkaan onnistunut, se ratkesi jo ensimmäisessä kahdeksan sarjan pelissä, johon kaverukset keräsivät tulosta 1758. Lukema oli kisan heikoin ja he putosivat sijalle 13. Toisen pelin pisteet olivat 1743 sijoituksen säilyessä ennallaan. Näin Oskun kisat USA:n Keski-Lännessä päätyivät ja edessä on kotimatka.

Sekä Players Championshipin että Roth/Holman parikisan porraspelit keilataan maanantaita vasten yöllä Suomen aikaa.

Pekka Korpi
Kuva PBA

PBA:n sivuille

 


« Palaa