Kansainväliset kilpailut

Tulosta

USBC Mastersin voittaja selvillä

USBC Mastersin voittaja Andrew Anderson

16.04.2018

Andrew Andersonille uran ensimmäinen PBA-titteli.

Vuoden 2018 USBC Mastersin on voittanut 22-vuotias Andrew Anderson. Loppuottelu Alexander Hoskinsia vastaan oli jännittävä ja tiukka, sillä Hoskinsilla oli vielä mahdollisuus viedä titteli kymppiruudussa. Ottelu alkoi tasaisesti, mutta neljännestä ruudusta eteenpäin Anderson teki neljän kaadon jonon. Hän jätti oven auki Hoskinsille kahdeksannessa ruudussa, kun hän teki klipin 6-10-kuviosta. Hoskins ei pystynyt vastaamaan, vaan teki itsekin tyhjän. Anderson olisi voinut sinetöidä voiton kymppiruudussa kaadolla, mutta hän jätti pystyyn neloskeilan. Ylimääräiselläkin jäi neloskeila, joten Hoskins pääsisi vielä ohi kolmella kaadolla. Ensimmäisen hän teki, mutta toisella heitolla jäi pystyyn 3-6-10. Näin titteli Andersonille.

TV-finaalin ensimmäisessä ottelussa Steve Kloempken päihitti Rhino Pagen suvereenisti 243-211. Seuraavan matsin Joe Paluszekiä vastaan Kloempken pystyi vielä voittamaan niukasti pisteellä 188-189, mutta Hoskinsia vastaan hän ei enää pärjännyt. Hoskins vei semifinaalin 213-197 ja eteni loppuotteluun Andersonia vastaan.

PBA-kiertue jatkuu Mainen Portlandissa pelattavalla shootoutilla ja PBA-liigalla tällä viikolla. Tarkempaa tietoa näistä tapahtumista löydät PBA:n sivuilta.

Eliisa Hiltunen

Kuva: PBA


« Palaa