Muut uutiset

Tulosta

Suomen naisille iso pettymys – Ruotsi jatkaa huimaa menoaan

Vilma Salo, Petra Eriksson-Sola ja Ani Juntunen joutuivat pettymään tiistaina. Kuva: Jarmo Ahokas

12.06.2018

Suomen naiset sijoittuivat tiistaina pelatun EM-kisojen trion ensimmäisen kolmen sarjan jälkeen sijalle 12. Ruotsin naiskolmikko sen sijaan otti kärkipaikan vakuuttavalla pelillä.

Suomen kolmikkona pelasivat Vilma Salo, Petra Eriksson-Sola ja Ani Juntunen, joilla peli ei osunut tiistaina uomiinsa. Kolmikolta nähtiin yhteensä 12 tyhjää ruutua kolmeen sarjaan.
- Aika halvalla olisi nyt mitalia tarjolla, mutta sekin pitäisi osata ottaa. Vilmalta ok peli tuloksena, vaikka häneltäkin neljä helppoa missiä pudottivat tulosta alaspäin, manaili päävalmentaja Jarmo Ahokas.
Ruotsin trio Nina Flack, Isabelle Hultin ja Ida Andersson johtavat kolmen sarjan jälkeen komealla yhteistuloksella 1896.
Suomalaisten tulos (1677) vaatisi todella isoa parannusta keskiviikkona, jos trio aikoo nousta vielä neljän parhaan joukkoon mitalitaistoon.
- Uutta matoa huomenna koukkuun. Toiselle triolle nyt hyvä peli alle ja mukaan mitalitaisteluun. Täällä siihen riittää tänä päivänä oma taso. Eli se on pelkästään nyt yläpäästä kiinni, Ahokas linjaa.
Suomen toisessa Triossa pelaavat tiistaina iltapäivällä 14:45 alkaen Sanna Pasanen, Reija Lundén sekä Eliisa Hiltunen

Linkki tuloksiin 

Linkki järjestäjän sivuille 

Henri Havusela


« Palaa