Arvokilpailut

Tulosta

Suomen kakkostrio mitaleille, ykköstrio paransi huimasti

Suomella on ollut tänään aihetta hymyyn. Kakkostrio avasi Suomen mitalitilin ja ykköstrio paransi eilisestä huomattavasti.

13.06.2018

Suomi avasi mitalitilinsä naisten EM-kilpailussa, kun trio Sanna Pasanen, Reija Lundén ja Eliisa Hiltunen sijoittuivat kolmanneksi trion alkukilpailussa. He kohtaavat välierässä Ruotsin kakkosjoukkueen.

Suomen kakkostrion putoaminen mitaleilta olisi vaatinut suurta ihmettä ja hyvin varhaisessa vaiheessa tämän päivän trion kakkoserää oli selvää, että Suomi selviytyy mitaleille. Ruotsin ykköstrio pelasi hienosti, kuten ruotsalaisilla näissä kilpailuissa on ollut tapana. He menivät erässä omia menojaan ja marssivat mitalipeleihin ykkösenä tuloksella 3798. Ensimmäisessä erässä tänään keilannet Ruotsin, Suomen ja Itävallan kakkostriot pitivät sijoituksensa helposti ja näin toisesta erästä ei mitalisteja Ruotsin ykkösen lisäksi tullut. Välierässä Ruotsin ykkönen kohtaa Itävallan ja Ruotsin kakkonen Suomen. Välierässä jokainen keilaa yhden sarjan ja voittajajoukkueet etenevät loppuotteluun. Hävinneet saavat pronssia. Pelit alkavat kello 17:30.

Suomen ykkösjoukkueen peli-ilme oli tänään huomattavasti parempi kuin eilen ja helppoja tyhjiä ei tullut montakaan. Vilma Salo, Petra Eriksson-Sola ja Ani Juntunen pelasivat päivän yli parivauhtia ja nostivat sijoitusta 21:lta sijalta 11:ksi. Heidän lopputuloksensa oli 3484.

 

Mai Gigne Jensen johtaa all eventsiä

 

Tanskan Mai Gigne Jensen johtaa all eventsiä 18 sarjan jälkeen tuloksella 3992. Hänen jälkeensä tulee ruotsalaisrintama, sillä Ruotsin viisi pelaajaa ovat sijoilla 2-6. Huikea suoritus jo tähän mennessä naapurimaaltamme. Reija Lundén on tällä hetkellä seitsemäntenä ja hänellä on matkaa all eventsin mitaliin 69 pistettä. Hän on tällä hetkellä myös matkalla mastersin kakkoskierrokselle, minne selviytyy all eventsin kahdeksan parasta. Eliisa Hiltunen on tällä hetkellä sijalla 19 ja menossa mastersiin. Sinne selviytyy 24 parasta. Vilma Salolla ja Sanna Pasasella on myös vielä hyvät mahdollisuudet mastersiin. Naiset ovat sijoilla 27 ja 28. Matkaa 24 sijaan on 25 pistettä. Ani Juntunen on nyt 35:s ja Petra Eriksson-Sola 43:s. Heiltä vaaditaan joukkuepelissä pyhäpeliä, että mastersiin matka jatkuisi.

 

Tulokset

Järjestäjän sivulle

 

Olli Pakonen

 

 


« Palaa