Arvokilpailut

Tulosta

Eliisa Hiltunen kahdeksan parhaan joukkoon

Eliisa Hiltunen selviytyi mastersin kolmannelle kierrokselle, jossa hän kohtaa Ruotsin Isabelle Hultinin.

16.06.2018

Eliisa Hiltunen keilasi naisten EM-kilpailuissa kahdeksan parhaan joukkoon, kun hän voitti Ruotsin Cajsa Wegnerin lukemin 2-1. Sanna Pasasen ja Reija Lundénin kisat päättyivät mastersin toiselle kierrokselle, kun he hävisivät ottelunsa.

Eliisa Hiltunen kohtasi omassa toisen kierroksen ottelussaan Ruotsin Cajsa Wegnerin. Ensimmäisessä sarjassa Eliisa pelasi hienosti ja pallonreaktio oli hyvä. Ellulle ensimmäisen sarjan voitto helposti sarjoin 224-192. Toisen sarjan aikana rata kuivui ja Wegner pääsi peliin paremmin mukaan. Eliisa ei kaatojonoja saanut aikaiseksi ja ruotsalainen vei toisen sarjan 196-223. Kolmannessa sarjassa Eliisa vaihtoi palloa ja reaktio parani. Wegner taisteli loppuun saakka, mutta kympin toisella jäänyt kymppikeila tiesi sitä, että Eliisalle riitti omassa kymppiruudussaan puhdas ruutu. Sen hän varmasti teki ja eteni kolmannelle kierrokselle 2-1. Kolmas sarjan Eliisalle sarjoin 226-216.

Sanna Pasanen aloitti ottelunsa Venäjän Ksenia Apanyakina vastaan mainiosti ja hurjalla kaatorallilla vei sarjan 255-183. Radan kuivuminen toi Pasaselle ongelmia ja osuminen sekä reaktio huononi. Venäläinen vei toisen 203-225. Kolmas sarja oli tasaista vääntöä. Ksenia oli hieman edellä pitkin sarjaa ja kun Sanna ei saanut loppuun kaatoja, niin venäläinen eteni jatkoon sarjoin 175-197 ja pistein 1-2.

Reija Lundénilla oli vaikeuksia ottelun alussa Saksan Saskia Malzia vastaan. Sarja meni saksalaiselle helposti 174-223. Toiseen sarjaan Reija vaihtoi palloa ja Saskia ei saanut peliään kulkemaan. Reija tasoitti voitot 203-182 sarjoin. Kolmas sarja oli todella tasainen. Kymppiruutuun mentäessä Reija johti kolmella pisteellä. Hänellä jäi imuysi kymppiruutuun ja kun Malz teki tuplan meni hän jatkoon 202-212.

 

Kolmannella kierroksella Eliisa kohtaa Ruotsin Isabelle Hultinin, joka yllättäen on ainoa ruotsalainen kahdeksan joukossa. Kolmas kierros alkaa kello 13:30.

 

Tulokset

Livelähetys

Järjestäjän sivulle

 

Olli Pakonen


« Palaa