Arvokilpailut

Tulosta

Eliisa Hiltunen keilasi mitalipelihin!

Eliisa Hiltunen ottaa mitalin mastersista. Väri on vielä arvoitus.

16.06.2018

Eliisa Hiltunen voitti Ruotsin Isabelle Hultinin pistein 2-1 ja pelaa mastersin mitalipeleissä. Vastaan välierässä tulee Hollannin Nicole Sanders.

Eliisa Hiltunen näytti suomalaista sisua ottelussa Ruotsin Isabelle Hultinia vastaan. Ensimmäisen sarjan ruotsalainen mokasi itse. Hän teki sarjan loppuun kaksi tyhjää ja Eliisa meni 1-0 johtoon 214-202 voitolla. Toiseen sarjaan ruotsalainen alkoi pelata kahdella eri pallolla ja sai pallot toimimaan todella hyvin. Eliisa ei pystynyt Hultinia haastamaan toisessa sarjassa. Isabelle vei toisen sarjan 193-239. Päätössarja oli todellista henkien taistelua. Kahdeksan ruudun jälkeen Hultin johti 15 pistettä. Eliisan tehtyä tupla ysiin kaveni ero viiteen pisteeseen. Hultin teki ysiruutuun ja kymppiruudun ensimmäiseen ylipuolen kaadot ja vaati Eliisalta kaatoja. Hän paukutti taskuun ja keilata saivat kyytiä. Hultin heitti kympin toisella taskuun jättäen kymppikeilan pystyyn. Eliisalle kaadolla voitto tuloksin 195-191 ja paikka välierään pistein 2-1.

Välierässä kello 15:00 alkaen Ellu kohtaa Hollannin Nicole Sandersin. Toisessa välierässä kohtaavat Tanskan Mai Gigne Jensen ja Ranska Amandine Jacques.

Pelejä voitte seurata livelähetyksen kautta.

 

Tulokset

Livelähetys

Järjestäjän sivulle

 

Olli Pakonen


« Palaa